Το Spotify μας ειδοποιεί τώρα για την κυκλοφορία νέας μουσικής

0


Το Spotify προσθέτει μια νέα ενότητα "Τι νέο υπάρχει" στην εφαρμογή του που ειδοποιεί τον χρήστη όταν υπάρχει διαθέσιμη για ακρόαση νέα μουσική από καλλιτέχνες που ακολουθούν. Αυτό συμβαίνει τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους καλλιτέχνες στο Spotify. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη σελίδα του καλλιτέχνη της επιλογής σας και αγγίξτε το κουμπί "Εγγραφή". Το ενδιαφέρον αυτής της συνδρομής θα γίνει πραγματικότητα από τώρα και στο εξής, προκειμένου να ειδοποιηθείτε όταν υπάρχει νέα μουσική. Είναι καλό να σημειωθεί ότι είναι επίσης δυνατό να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν εγγραφείτε σε ένα podcast και ότι υπάρχει ένα νέο επεισόδιο.

Η πρόσβαση στην ενότητα "Τι νέο υπάρχει" στο Spotify γίνεται μέσω του εικονιδίου κουδουνιού επάνω δεξιά. Εμφανίζεται μια μπλε κουκκίδα στο εικονίδιο για να ενημερώσει τον χρήστη εάν υπάρχει κάτι νέο από την τελευταία του επίσκεψη. Όσον αφορά την ίδια την ενότητα, παραθέτει τη νέα μουσική και τα podcast που είναι διαθέσιμα. Είναι επίσης δυνατό το φιλτράρισμα να έχει μόνο μουσική ή μόνο podcast. Στη συνέχεια έρχεται το τελικό βήμα που είναι να επιλέξετε νέο περιεχόμενο στη λίστα για να ξεκινήσετε την ανάγνωση.

Το σύστημα ειδοποιήσεων για νέα μουσική και podcast στο Spotify θα φτάσει σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες. Θα είναι, όπως πάντα, μια σταδιακή ανάπτυξη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !