Πώς να βρείτε το μυστικό παιχνίδι φλίπερ στην εφαρμογή του iOS της Google και να ξεχαστείτε παίζοντας

0

Υπάρχουν αμέτρητα "Πασχαλινά αυγά" η αλλιώς  κρυμμένα παιχνίδια στα Google προϊόντα . Ανακαλύπτουμε Πασχαλινά αυγά στο Google εδώ και χρόνια. Πρόσφατα, ανακαλύφθηκε ένα νέο παιχνίδι στην εφαρμογή της Google στο iOS. Έτσι, σας επιτρέπει να παίξετε ένα παιχνίδι φλίπερ. Αυτό το άρθρο σας δείχνει πώς να βρείτε το μυστικό παιχνίδι φλίπερ στην εφαρμογή του iOS στη Google.

Οι χρήστες μπορούν να παίξουν το παιχνίδι όταν είναι συνδεδεμένοι ή και όταν είναι εκτός σύνδεσης. Είναι σημαντικό ότι το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και εύκολο και έχει αρκετά χαρακτηριστικά για να διατηρήσει το ενδιαφέρον.

Πώς να βρείτε και να παίξετε το μυστικό παιχνίδι φλίπερ

Αν θέλετε να βρείτε και να παίξετε το μυστικό παιχνίδι της Google Easter Egg Pinball στην επίσημη εφαρμογή της Google για iPhone και iPad, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που περιγράφονται πιο κάτω.  

  1. Πρώτον, κατεβάστε την εφαρμογή Google για iOS από το App Store .
  2. Μόλις εγκατασταθεί θα πρέπει να ρυθμιστεί, στο iPhone ή το iPad σας.
  3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις καρτέλες , οι οποίες εμφανίζονται δίπλα στην αρχική σελίδα και τις συλλογές στο κάτω μέρος της οθόνης σας.
  4. Ανοίξτε μια νέα καρτέλα και, στη συνέχεια, σύρετέ την μακριά από την προβολή ή διαγράψτε τυχόν ανοιχτές καρτέλες επιλέγοντας το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στην επάνω δεξιά γωνία.
  5. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και θα δείτε διαφορα σχήματα να ανεβαίνουν από το κάτω μέρος της οθόνης.
  6. Μόλις εμφανιστούν, σύρετε προς τα πάνω τα σχήματα για να ξεκινήσετε το παιχνίδι φλίπερ.

Αυτό είναι! Τώρα θα πρέπει να δείτε και να παίξετε το κρυφό παιχνίδι φλίπερ απευθείας στην εφαρμογή Google. Αν δεν καταλάβατε κάτι από την περιγραφή παρακολουθήστε το βίντεο πιο κάτω... 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !