Το επανασχεδιασμένο iPad mini θα μπορούσε να ξεκινήσει αργότερα φέτος

0


Στην
τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Power On, ο Mark Gurman του Bloomberg ισχυρίζεται ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το επανασχεδιασμένο iPad mini αυτό το φθινόπωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple εργάζεται επάνω σε μια ανανέωση μίνι σχεδιασμού iPad με μικρότερα στεφάνια και γρηγορότερα εσωτερικά.

Ο Gurman ισχυρίζεται ότι το επανασχεδιασμένο iPad mini θα μοιάζει με το iPad Airτου 2020, με λεπτές στεφάνες που περιβάλλουν την οθόνη του και χωρίς φυσικό κουμπί home. Η αναφορά δεν αναφέρει εάν η Apple θα αυξήσει το μέγεθος της οθόνης ή θα κολλήσει στο ίδιο πάνελ των 7,9 ιντσών. Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo ισχυρίστηκε προηγουμένως ότι το επανασχεδιασμένο iPad miniτης Apple θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 8,5 ιντσών ή 9 ιντσών.

Η Apple ενημέρωσε τελευταία φορά το iPad mini το 2019 με έναν ταχύτερο επεξεργαστή A12 Bionic και Apple Pencil. Η φετινή ανανέωση φαίνεται να είναι μεγαλύτερη, με τον Gurman να ισχυρίζεται ότι θα είναι ο «μεγαλύτερος επανασχεδιασμός» του iPad mini στην ιστορία του. Σε μια προηγούμενη έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του, ο Gurman ισχυρίστηκε ότι η Apple δοκιμάζει σχέδια iPad με οθόνες μεγαλύτερες από 12,9 ιντσών.

Ο Gurman ισχυρίζεται επίσης ότι η Apple εργάζεται σε μια μεγαλύτερη οθόνη iMacπου τροφοδοτείται από την Apple Silicon. Λέει ότι ένα επανασχεδιασμένο iMac για να αντικαταστήσει τα 27-ιντσών που βασίζονται σε Intel iMacs είναι «εν κινήσει». Όπως το iMac 24 ιντσών, η Apple μπορεί να αυξήσει το μέγεθος της οθόνης και για το μεγαλύτερο iMac. Το χρονικό πλαίσιο έναρξης είναι ασαφές, αλλά το νέο iMac θα τροφοδοτείται είτε από ένα τσιπ M1X είτε M2X.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !