Πώς να απενεργοποιήσετε το Κέντρο ελέγχου στο iPhone με το ShyCC

0


Το Κέντρο Ελέγχου είναι μια προηγμένη δυνατότητα του iPhone που συχνά χρησιμοποιούν οι χρήστες για να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία χαμηλής ισχύος ή να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν την ασύρματη συνδεσιμότητα του iPhone και πολλά άλλα.  Το Κέντρο Ελέγχου είναι απαραίτητο, αλλά μπορεί να αποφευχθεί, ειδικά όταν παίζετε σε πλήρη οθόνη σε οριζόντια λειτουργία. Το ShyCC είναι ένα δροσερό tweak jailbreak από τον προγραμματιστή του iOS CydiaGeek. Απενεργοποιεί εντελώς την κίνηση Pull-Down για την επίκληση του Κέντρου Ελέγχου σε όλο το σύστημα. Απενεργοποιεί επίσης το Κέντρο ελέγχου στην οθόνη κλειδώματος και την αρχική οθόνη.

Το ShyCC tweak παρέχει επιπλέον επιλογές στην εφαρμογή των ρυθμίσεων, όπως απενεργοποίηση του Κέντρου Ελέγχου σε οριζόντια λειτουργία, απόκρυψη του CC grabber και επιλογή μεταξύ διαφορετικών εντάσεων απτικής ανάδρασης, όπως Light, Medium και Heavy κατά την επίκλησή του.

ShyCC Tweak

Το tweak παρέχει και ένα κουμπί Respring. Όμως, ο προγραμματιστής δηλώνει ότι δεν είναι απαραίτητο το respring για την αποθήκευση των αλλαγών. Ωστόσο, εάν αισθάνεστε την ανάγκη να ανανεώσετε τη συσκευή σας για έναν ή τον άλλο λόγο, ο προγραμματιστής έχει προσφέρει την επιλογή ως ευκολία.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το ShyCC για τις ανάγκες του Κέντρου ελέγχου μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο BigBoss μέσω του αγαπημένου τους διαχειριστή πακέτων. Το tweak υποστηρίζει επίσης συσκευές iOS 11, iOS 12, iOS 13 και iOS 14 που είναι jailbreak.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !