Το Instagram κυκλοφορεί νέο εργαλείο ελέγχου ασφαλείας για να βοηθήσει τους χρήστες να προστατεύσουν τον λογαριασμό τους

0


Το Instagram ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο εργαλείο ελέγχου ασφαλείας. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Εργαλείο Ασφαλείας θα βοηθήσει άτομα "των οποίων οι λογαριασμοί ενδέχεται να έχουν παραβιαστεί". Ο Έλεγχος ασφαλείας θα καθοδηγήσει τους ανθρώπους στα απαραίτητα βήματα που απαιτούνται για την προστασία του λογαριασμού τους. 

Το νέο εργαλείο από το Instagram θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τη δραστηριότητα σύνδεσής τους, να ελέγχουν τις πληροφορίες προφίλ τους, να επιβεβαιώνουν εάν μοιράζονται τις πληροφορίες σύνδεσης με άλλες εφαρμογές. Με τον Έλεγχο ασφαλείας, οι χρήστες θα μπορούν να δουν αν τα email, ο αριθμός τηλεφώνου, το προφίλ και τα στοιχεία σύνδεσής τους είναι όλα σωστά και να διαχειρίζονται κάθε ένα ξεχωριστά.

Μαζί με τον αριθμό τηλεφώνου και τις εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας, το Instagram προσθέτει επίσης υποστήριξη για έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω του WhatsApp. Η εταιρεία λέει ότι η υποστήριξη για το 2FA μέσω WhatsApp θα κυκλοφορήσει «τις επόμενες εβδομάδες σε ορισμένες χώρες».

Το Instagram λέει ότι ο αριθμός των ατόμων που μοιράζονται τα προσωπικά στοιχεία μέσω DMs έχει αυξηθεί. Οι απατεώνες παίρνουν πληροφορίες από άτομα προσποιούμενοι ότι είναι το "Instagram". Το Instagram επανέλαβε και πάλι ότι στέλνει μόνο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορείτε να ελέγξετε αν είναι αυθεντικό ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κοιτάζοντας την καρτέλα "Ηλεκτρονικά μηνύματα από το Instagram" στις ρυθμίσεις.

Το Instagram έχει επίσης κάνει αλλαγές στα μηνύματα υποστήριξης στα Εισερχόμενα. «Μπορείτε να μάθετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει με τις αναφορές σας ή να μάθετε εάν κάποια από τις αναρτήσεις σας παραβιάζει τις πολιτικές μας», λέει η ανάρτηση ιστολογίου του Instagram  .

"Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα να βλέπετε εύκολα την κατάσταση όλων όσων έχετε αναφέρει ποτέ στο Instagram, να δείτε ποιες αναρτήσεις σας ενδέχεται να έχουν παραβιάσει τους κανόνες μας και πώς να προσφύγετε σε αυτές τις αποφάσεις. Από εκεί μπορείτε να βρείτε πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση αυτού που έχετε αναφέρει σε εμάς. "



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !