Αποκτήστε όλες τις δυνατότητες του Photoshop Express εντελώς δωρεαν

0


Όπως όλοι γνωρίζουν, το PS Express είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή PS Express premium για την πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής PS Express. Τώρα ας υποθέσουμε ότι έχετε σπάσει με jailbreak τη συσκευή σας ... 

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αποκτήσετε μια δωρεάν εμπειρία όλων των premium λειτουργιών του PS Express με ένα δωρεάν jailbreak tweak που ονομάζεται Photoshop Express Hack από τον προγραμματιστή του iOS τον pecex . Τα καλά νέα είναι ότι ο προγραμματιστής του Photoshop Express Hack κυκλοφόρησε πρόσφατα την έκδοση 0.0.2 του Photoshop Express Hack, το tweak που περίμεναν όλοι οι χρήστες του iOS 14.

Από τώρα και στο εξής, οι χρήστες που θέλουν να αποκτήσουν δωρεάν τις λειτουργίες premium του PS Express δεν θα χρειάζεται πλέον να κάνουν τέτοιες ερωτήσεις: «Πώς μπορώ να αποκτήσω δωρεάν το PS Express premium».

Μόλις εγκατασταθεί, το tweak δεν παρέχει κάποιες προτιμήσεις για τη διαμόρφωση του PS Express Hack tweak. Μόλις το εγκαταστήσετε, θα αρχίσει να εκτελεί τη λειτουργία του. Εάν δεν σας αρέσει, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το απεγκαταστήσετε.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης απεικονίζουν πριν από την εγκατάσταση (Αριστερά) και μετά την εγκατάσταση (Δεξιά). Μπορείτε να δείτε ότι ο σύνδεσμος PS Express Premium Activation λείπει από τη δεύτερη οθόνη και οι λειτουργίες Premium είναι ενεργοποιημένες.

Photoshop Express Premium δωρεάν

Σημείωση: Πριν εγκαταστήσετε το tweak, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το Photoshop Express στο iPhone ή το iPad σας και να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Adobe.

Πώς να εγκαταστήσετε το Photoshop Express hack tweak για iOS 14

  • Ανοίξτε το Cydia και πατήστε στην Πηγές καρτέλα
  • Στη συνέχεια, πατήστε Επεξεργασία και Προσθήκη στο επάνω μέρος της οθόνης
  • Εισαγάγετε το παρακάτω repo Hack PS Express και πατήστε Προσθήκη πηγής
https://paxcex.github.io/
  • Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το tweak μεταβαίνοντας στο αποθετήριο ή αναζητώντας το χρησιμοποιώντας την καρτέλα Αναζήτηση.

Αυτό είναι!



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !