Το Sleepizy 2 tweak για το iOS 14 σάς επιτρέπει να κοιμηθείτε με μουσική

0


Αν έχετε κανει jailbreak  το iPhone σας, μπορεί να έχετε ήδη ακούσει για το Sleepizy. Είναι ένα πολύτιμο tweak που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο για αναπαραγωγή / παύση της μουσικής σας απευθείας από το Κέντρο ελέγχου. Έτσι, εάν είστε κάποιος που του αρέσει να κοιμάται ενώ ακούει μουσική, θα το λατρέψει και στην ενημερωμένη έκδοση για το iOS 14 του Sleepizy tweak που ονομάζεται Sleepizy 2 tweak.

Αυτό το tweak προσφέρει μοναδικές δυνατότητες που εστιάζουν μόνο στον ύπνο σας. Αυτές περιλαμβάνουν συγκεκριμένες ενέργειες κατά την έναρξη / τέλος του χρονοδιακόπτη: ενεργοποίηση της λειτουργίας αεροπλάνου, DND, απενεργοποίηση Bluetooth, εξοικονόμηση ζωής μπαταρίας και απενεργοποίηση ενοχλητικών ειδοποιήσεων. Συγκεκριμένα, το Sleepizy 2 έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας αποθέματα που το κάνουν να μοιάζει με την Apple που το δημιούργησε.

Επιπλέον, το Sleepizy 2 λειτουργεί καλά με οποιαδήποτε εφαρμογή που παίζει μουσική, όπως Apple Music, Spotify, YouTube και SoundCloud και εφαρμογές ροής βίντεο όπως το Netflix.

Ωστόσο, μετά από πολύ καιρό και πολύ προσπάθεια ανάπτυξης από τον προγραμματιστή του - AnthoPak , το Sleepizy 2 έχει διαμορφωθεί και προσθέτει συμβατότητα στις εκδόσεις iOS 14.2-14.5. 

Μόλις εγκατασταθεί, προσθέτει ένα παράθυρο συγκεκριμένων προτιμήσεων στην εφαρμογή ρυθμίσεων, όπου οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις προτιμήσεις τους και την πλήρη λίστα δυνατοτήτων δείτε παρακάτω.

Χαρακτηριστικά Sleepizy 2

  • Διακόψτε τη μουσική μετά από Χ ώρες / λεπτά
  • Διακόψτε τη μουσική μετά από τα X κομμάτια
  • Εξαφανίστε τη μουσική για X δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, θα μειώσει αργά την ένταση για την επιλεγμένη διάρκεια.
  • Αφήστε το τρέχον τρέχον τραγούδι να τελειώσει πριν σταματήσετε τη μουσική
  • Εκτελέστε συγκεκριμένες ενέργειες κατά την έναρξη του χρονοδιακόπτη: Ενεργοποίηση λειτουργίας επιπέδου, Ενεργοποίηση DND, Εκτέλεση συντόμευσης iOS, Ορισμός προσαρμοσμένης έντασης.
  • Εκτελέστε συγκεκριμένες ενέργειες στο τέλος του χρονοδιακόπτη: Ενεργοποίηση λειτουργίας επιπέδου, Ενεργοποίηση DND, Εκτέλεση συντόμευσης iOS, Αποσύνδεση συσκευών Bluetooth, απενεργοποίηση Bluetooth ή εφαρμογή Kill Now Playing.
  • Εμφάνιση του υπόλοιπου χρόνου / κομματιών στο Κέντρο ειδοποιήσεων κάτω από το Ρολόι
  • Εμφάνιση του κουμπιού Sleepizy στην ελαχιστοποιημένη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων CC
  • Διαμορφώστε τις προεπιλεγμένες τιμές για κάθε λειτουργία, όπως τον προεπιλεγμένο αριθμό λεπτών και τον προεπιλεγμένο αριθμό τραγουδιών.
  • Επιμείνετε στο χρονοδιακόπτη, ώστε να αποκατασταθεί ακόμη και αν το τηλέφωνό σας εμφανίζεται

Επίσης, το Sleepizy 2 σάς επιτρέπει να εκτελείτε μια συντόμευση όταν ξεκινά ο χρονοδιακόπτης. Έτσι, μπορείτε να κάνετε κάθε είδους εργασίες μέσω συντομεύσεων iOS. Το Sleepizy 2 σάς επιτρέπει επίσης να ξεκινήσετε μια συγκεκριμένη λίστα αναπαραγωγής για πιο περίπλοκες λειτουργίες, όπως τον έλεγχο των φώτων / συσκευών του HomeKit.

 

Αν θέλατε να κατεβάσετε το Sleepizy 2 για το iPhone που έχει σπαστεί από jailbreak, μεταβείτε στο επίσημο αποθετήριο Packix για συνδέσμους με άλλες πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε. Μπορείτε να το αγοράσετε για 1,99 $ από το αποθετήριο Packix . Θα λάβετε έκπτωση 50% εάν ήσασταν ήδη προηγούμενος ιδιοκτήτης του Sleepizy.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !