Προσθέστε μια υπόμνηση από άλλη εφαρμογή στις υπενθυμίσεις σας (tips)

0


Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να ορίσετε μια υπενθύμιση για κάτι σε μια εφαρμογή, όπως, για παράδειγμα, το άρθρο ειδήσεων που θέλετε να διαβάσετε όταν φτάσετε στο σπίτι. Δημιουργήστε μια συντόμευση σε ένα σημείο εντός μιας άλλης εφαρμογής ορίζοντας μια υπόμνηση από αυτήν την εφαρμογή. Ορίστε μια υπενθύμιση να επιστρέψετε σε αυτήν την εφαρμογή, όπως για παράδειγμα, να επισκεφθείτε ξανά έναν ιστότοπο ή μια τοποθεσία στον χάρτη, και θα οριστεί ένας σύνδεσμος στην υπόμνησή στο σημείο που αποχωρήσετε.

Με μια εφαρμογή ανοιχτή, ζητήστε από τη Siri να σας το υπενθυμίσει λέγοντας «Remind me about this later». Εναλλακτικά, πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση»  στην εφαρμογή και, στη συνέχεια, πατήστε «Υπομνήσεις».

Στην υπόμνησή σας θα υπάρχει ένας σύνδεσμος απευθείας σε ένα σημείο μιας άλλης εφαρμογής στην οποία θέλετε να επιστρέψετε.

Όταν λάβετε την προγραμματισμένη γνωστοποίηση ή όταν ανοίξετε τις Υπομνήσεις, πατήστε τον σύνδεσμο κάτω από την υπόμνηση για να μεταβείτε απευθείας στην εφαρμογή.Επίσης, μπορείτε να ορίσετε μια υπόμνηση όταν λαμβάνετε μια τηλεφωνική κλήση στην οποία δεν μπορείτε να απαντήσετε εκείνη τη στιγμή. Πατήστε «Θύμισέ μου» στην οθόνη κλήσης και, στη συνέχεια, επιλέξτε πότε θέλετε να εμφανιστεί υπόμνηση για να επιστρέψετε την κλήση.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !