Τα AirPods 3 δεν είναι πολύ μακριά, απο την παρουσίασή τους που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο μαζί με το iPhone 13 σύμφωνα με το Digitimes . Ο ιστότοπος είχε ήδη ανακοινώσει ότι η παραγωγή των νέων ασύρματων ακουστικών θα ξεκινήσει τον Αύγουστο.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία σχετικά με τα AirPods 3 φέτος, συμπεριλαμβανομένων των διαρροών που έχουν αποκαλύψει εντελώς το σχεδιασμό . Τα ακουστικά αναμένεται να πάρουν πολλή έμπνευση από το σχεδιασμό του υπάρχοντος AirPods Pro, αλλά ορισμένα χαρακτηριστικά (όπως η ενεργή μείωση θορύβου) δεν θα ειναι διαθέσιμα στο νέο ζεύγος. Η Apple θέλει να διατηρήσει ορισμένα στοιχεία για τα Pro ακουστικά της.

Αναμένεται επίσης αλλαγή στην θήκη φόρτισης. Αυτη πρέπει να είναι ευρύτερη για να χωρέσει το νέο σχήμα των ακουστικών. Και πάλι, η έμπνευση προέρχεται από το AirPods Pro.

Τα AirPods 2 είδαν το φως της ημέρας τον Μάρτιο του 2019. Αρκεί να πούμε ότι η άφιξη των AirPods 3 αναμένεται από ορισμένους, ειδικά επειδή η δεύτερη γενιά είχε μια σχετικά ελαφριά αναβάθμιση σε σύγκριση με την πρώτη έκδοση. Η τρίτη εκδοση θα προσφέρει διάφορα νέα χαρακτηριστικά.

Επίσης, σύμφωνα με την Digitimes, οι αποστολές ορισμένων εξαρτημάτων που απαιτούνται για τα AirPods έχουν ήδη ξεκινήσει σε μικρές ποσότητες και ο όγκος θα αυξηθεί το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του έτους, ειδικά για να έχουν αποθέματα κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών.