Windows 365: Η Microsoft μας παρουσιάζει τον υπολογιστή cloud με Windows μέσω προγράμματος περιήγησης

0

Η Microsoft σηκώνει το πέπλο στα Windows 365 , τη νέα υπηρεσία cloud του υπολογιστή που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια μηχανή Windows από οπουδήποτε, μόνο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο. Το εν λόγω μηχάνημα εκτελείται απευθείας στους διακομιστές της Microsoft.

Τα Windows 365 θα επιτρέπουν στους χρήστες να εγκαταστήσουν το αγαπημένο τους λογισμικό Windows στο cloud (παιχνίδια, προγράμματα..) και να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό από οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής τους. Αυτός ο υπολογιστής cloud θα υποστηρίζει άμεση εκκίνηση σύμφωνα με τη Microsoft και θα αποθηκεύει δεδομένα από προηγούμενες συνεδρίες (λογισμικό, ρυθμίσεις κ.λπ.).

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα Windows 365 είναι ενσωματωμένα στην εικονική επιφάνεια εργασίας του Azure και λειτουργεί παρόμοια με την υπηρεσία xCloud της Microsoft. Αυτό σας επιτρέπει ακομη και να παίξετε παιχνίδια ροής.

Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις των Windows 365: Business και Enterprise. Θα είναι δυνατόν να έχουμε ένα επεξεργαστή, 2 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου για το επίπεδο εισόδου και έως και οκτώ επεξεργαστές, 32 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Η Microsoft θα προσφέρει συνολικά 12 διαφορετικές διαμορφώσεις και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να αυξήσουν την ισχύ επεξεργασίας, οπότε θα υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες τιμολόγησης, εκτός από το ότι θα είναι μηνιαία συνδρομή. Αυτό θα πρέπει κατά τη διαδικασία να επιτρέπει την εγκατάσταση Windows σε συσκευές που δεν μπορούν να υποστηρίξουν το λειτουργικό σύστημα. Μπορούμε να αναφέρουμε το παράδειγμα του iPad ή ενός tablet Android. Θα είναι επίσης ενδιαφέρον για την Apple με τα Silicon Macs.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !