Ο προμηθευτής της Apple Rockley παρουσιάζει μια μη επεμβατική οθόνη γλυκόζης αίματος για το μελλοντικό ρολόι της Apple

0


Ο προμηθευτής συσκευών υγείας της Apple Rockley Photonics έχει αναπτύξει μια νέα σειρά προηγμένων ψηφιακών αισθητήρων για τα ρολόγια. Η νέα σειρά ψηφιακών αισθητήρων περιλαμβάνει μια μη επεμβατική οθόνη γλυκόζης αίματος, θερμοκρασία σώματος πυρήνα και πολλά άλλα. Αυτοί οι αισθητήρες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικά μοντέλα του Apple Watch. 

Η Apple είναι γνωστό ότι αναπτύσσει λύσεις για την παρακολούθηση της γλυκόζης στο αίμα μέσω του Apple Watch. Η επερχόμενη σειρά Apple Watch Series 7 φημολογείται ότι έρχεται με παρακολούθηση της γλυκόζης στο αίμα .

Φαίνεται ότι το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα μια μέρα. Σήμερα, η Rockley, παρουσίασε μια πλήρη στοίβα συστημάτων ψηφιακών αισθητήρων υγείας "Clinic-on-the-wrist", επιτρέποντας στις φορητές συσκευές να παρακολουθούν πολλούς βιοδείκτες, όπως θερμοκρασία πυρήνα σώματος, αρτηριακή πίεση, ενυδάτωση σώματος, αλκοόλ, γαλακτικό και τάσεις γλυκόζης, κι άλλα.

Συγκεκριμένα, το όργανο ελέγχου γλυκόζης στο αίμα που αναπτύχθηκε από τη Rockley είναι μη επεμβατικού τύπου. Επί του παρόντος, τα ρολόγια χρησιμοποιούν έναν αισθητήρα που διαπερνά το δέρμα για να παρακολουθεί τα επίπεδα γλυκόζης . Η Rockley έχει αναπτύξει έναν οπτικό αισθητήρα που χρησιμοποιεί ένα φασματοφωτόμετρο για να παρέχει ανάλυση σε πραγματικό χρόνο του αίματος.

Πολλές δημοσιεύσεις εικάζουν ότι η ίδια τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στα επερχόμενα Apple Watches. Δεδομένου ότι η Apple είναι ήδη ο μεγαλύτερος πελάτης της Rockley και οι σχέσεις μεταξύ των δύο εταιρειών είναι καλές, η Rockley λέγεται ότι παρέχει αυτήν την τεχνολογία στην Apple για την ενσωμάτωση των οθονών γλυκόζης στο αίμα στο Apple Watch.

Η Rockley είπε προηγουμένως ότι οι αισθητήρες της θα μπορούσαν να είναι σε smartwatch καταναλωτών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών μόλις το επόμενο έτος, κάτι που θα μπορούσε να ευθυγραμμιστεί με την κυκλοφορία των μοντέλων Apple Watch Series 8 το 2022.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !