Τα νέα Emoji πρόκειται να κυκλοφορήσουν φέτος και παρουσιάζονται πολλές επιλογές. Είναι μέρος των Emoji νούμερο 14, το οποίο θα είναι η επόμενη μεγάλη ενημέρωση για τα προϊόντα της Apple και για άλλες εταιρίες.

Το περίγραμμα περιλαμβάνει πολλά Emoji, όπως Melting Face, Face with Diagonal Mouth και Saluting Face. Υπάρχουν επίσης πολλά νέα Emoji Χεριών, σε διαφορετικούς τόνους και συνδυασμούς δέρματος, όπως το Χειραψία, τα Χέρια Καρδιάς και το Χέρι με Σταυρωμένο Ευρετήριο και τους αντίχειρες. Όσον αφορά τα Emoji για τους ανθρώπους, βρίσκουμε ένα άτομο με ένα στέμμα, και ένα έγκυο άτομο. Υπάρχει επίσης ένα τρολ, μια φωλιά με και χωρίς αυγά, μια μπάλα καθρέφτη και ένα δαγκωμένο χείλος. 

 

Οι εικόνες που βρίσκονται εδώ δεν είναι τα μοντέλα σχεδιασμένα από την Apple που θα βρεθούν με μελλοντικές ενημερώσεις σε iOS, macOS και watchOS Δημιουργήθηκαν από την Emojipedia με βάση την περιγραφή κάθε νέου Emoji. Όμως, ο σχεδιασμός είναι πολύ κοντά σε αυτόν της Apple και επομένως μπορούμε να υποψιαζόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο.

Κανονικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για το πράσινο φως του Emoji 14.0. Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε ότι η Apple δεν θα έχει χρόνο να τα προσφέρει στο iOS 15 (γνωρίζοντας ότι η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο). Από την άλλη πλευρά, μπορούμε να περιμένουμε όμως να τα βρούμε στο iOS 15.1 ή στο iOS 15.2 που θα έρθουν αργότερα.