Προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που θα βρεθούν με την έκδοση beta του iOS 15. Μπορούμε σε κάθε περίπτωση να αναμένουμε καποια αλλαγή. Ως υπενθύμιση, η beta 2 ήταν η ευκαιρία να έχουμε ένα νέο εικονίδιο για την εφαρμογή Χάρτες, την άφιξη του SharePlay με το FaceTime, τη δυνατότητα ολίσθησης από τη δεξιά γωνία της οθόνης iPad για να ανοίξετε το σύστημα γρήγορης σημείωσης, την επιστροφή της επαναφόρτωσης κουμπί στη γραμμή διευθύνσεων URL στο Safari και άλλα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τα betas ενός προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάσετε το iOS 15 beta 3 στο iPhone ή το iPad σας. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να περιμένετε αν είστε δημόσιος ελεγκτής. Το νέο beta θα φτάσει λίγο αργότερα. Η Apple θέλει να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα με τους προγραμματιστές.

Από την πλευρά του Mac, βρίσκουμε το beta 3 (build 21A5284e) του macOS Monterey, το beta 3 (build 19R5302f) του watchOS 8 και το beta 3 (build 19J5304d) του tvOS 15.