Στην τεκμηρίωση για την έκδοση beta του iOS 15, η οποία είδε το φως της ημέρας χθες , η Apple αναφέρει τον αποθηκευτικό χώρο:

Τώρα μπορείτε να ενημερώσετε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας την Ενημέρωση λογισμικού, εάν έχετε αποθηκευτικό χώρο μικρότερο από 500MB.

Αυτά είναι υπέροχα νέα για όσους διαθέτουν λίγο αποθηκευτικό χώρο στο iPhone, το iPad ή το Apple Watch. Μερικά άτομα πρέπει να ταξινομούν φωτογραφίες, εφαρμογές ή άλλα αντικείμενα κάθε φορά για να έχουν τον απαιτούμενο χώρο για την εγκατάσταση μιας ενημέρωσης. Αυτό δεν θα πρέπει πλέον να είναι απαραίτητο από το iOS 15 και το watchOS 8 (εκτός εάν ο χρήστης έχει πραγματικά γεμίσει εντελώς τη συσκευή του).

Η Apple δεν λέει ακριβώς τι έκανε για να επιτρέψει την εγκατάσταση ενημερώσεων εάν είναι διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης κάτω των 500MB. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα πρέπει να είναι μια ενδιαφέρουσα αλλαγή για οποιονδήποτε διαθέτει Apple Watch Series 3. Πολλοί χρήστες αναγκάζονται να επαναφέρουν το ρολόι τους για ενημέρωση, επειδή έχει μόνο 8 GB αποθηκευτικού χώρου. Τουλάχιστον αυτό ισχύει σήμερα. Επομένως, η κατάσταση πρέπει να βελτιωθεί με το watchOS 8.