Το Netflix θα ξεκινήσει την προσφορά ροής βιντεοπαιχνιδιών το 2022

0


Το Netflix θα επεκταθεί προσθέτοντας μια νέα προσφορά βιντεοπαιχνιδιών στην υπηρεσία του, ξεκινώντας από το 2022 σύμφωνα με το Bloomberg . Η πλατφόρμα προσέλαβε τον Mike Verdu, πρώην στέλεχος της Electronic Arts και του Facebook, για να αναλάβει το έργο.

Βιντεοπαιχνίδια στο Netflix το 2022

Η κατάσταση μπορεί να εξελίσσεται μεταξύ του τώρα και διαθεσιμότητας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η Netflix σκοπεύει να προσφέρει τη ροή του βιντεοπαιχνιδιού το 2022 χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτό θα επέτρεπε στους συνδρομητές να παρακολουθούν ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ, όπως θα μπορούσαν και να παίξουν διαφορετικούς τίτλους στην ίδια τιμή.

Το μεγάλο άγνωστο μέχρι στιγμής αφορά ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο τα ίδια τα παιχνίδια. Θα προσφέρει η πλατφόρμα ισοδύναμη με την υπηρεσία xCloud της Microsoft προσφέροντας έναν κατάλογο υπαρχόντων παιχνιδιών από διαφορετικούς εκδότες; Ή θα πρέπει να περιμένουμε αποκλειστικά πρωτότυπα και επομένως αποκλειστικά παιχνίδια;

Είναι σε κάθε περίπτωση βέβαιο ότι η προσθήκη παιχνιδιών θα μπορούσε να επιτρέψει στο Netflix να προσελκύσει νέους πελάτες και να διατηρήσει αυτούς που έχουν ήδη συνδρομή, ειδικά εάν δεν υπάρχει επιπλέον κόστος. Αυτός θα ήταν ένας τρόπος να ανταγωνιστείτε καλύτερα τα Disney + και Amazon Prime Video, τους άλλους δύο κύριους ανταγωνιστές. Στην τελευταία μέτρηση, η Netflix έχει 207,64 εκατομμύρια συνδρομητές και η Disney + έχει 103,6 εκατομμύρια. Για την Amazon, δεν υπάρχει ο ακριβής αριθμός συνδρομητών. Η ομάδα είπε μόνο τον περασμένο Απρίλιο ότι 175 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν ταινίες και σειρές στην πλατφόρμα ροής όλο το 2020.

Ήδη διέρρευσε πριν από λίγους μήνες

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει για την επιθυμία της Netflix να ξεκινήσει μια προσφορά ροής βιντεοπαιχνιδιών, είτε για το 2022 είτε για άλλη περίοδο. Οι πρώτες διαρροές εμφανίστηκαν στα τέλη Μαΐου . Εκείνη την εποχή, υπήρχε συζήτηση για το Netflix που αναζητούσε έναν διαχειριστή για την επίβλεψη του έργου. Τώρα το βρήκε με τον Mike Verdu υπεύθυνο. Απομένει μόνο να σχηματιστεί μια ολόκληρη ομάδα για τη δημιουργία της υπηρεσίας.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !