Τα καλύτερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου (εναλλακτικές λύσεις AirPods Max)

0


Αν ψάχνετε για μια πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό σας εναλλακτική λύση των AirPods Max, τότε έχουμε τις τέλειες επιλογές για εσάς. Αυτά τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου αποδίδουν στο ίδιο επίπεδο ή και καλύτερα σε σύγκριση με τα ακριβά AirPods Max της Apple, τα οποία πωλούνται στα 549 $.

Εδώ παρουσιάζονται μερικές αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις των AirPods Max από αξιόπιστες μάρκες όπως η Sony, η Bose, η Sennheiser και η Beats της Apple.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AirPods Max με ακύρωση θορύβου

Εδώ είναι τα καλύτερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου που είναι υπέροχες εναλλακτικες  των AirPods Max σε πιο οικονομικές τιμές.

1. Ασύρματα ακουστικά Sony WH-1000XM4

Τα καλύτερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Για μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις των AirPods Max, προτείνουμε τα ασύρματα ακουστικά της Sony. Η τεχνολογία διπλού αισθητήρα θορύβου σάς επιτρέπει να εστιάζετε σε μουσική ή κλήσεις. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών και λειτουργία γρήγορης φόρτισης, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο έλεγχος αισθητήρα αφής των ακουστικών Sony σας βοηθά να παίξετε, να διακόψετε, να παραλείψετε κομμάτια, να ελέγξετε την ένταση, να απαντήσετε σε κλήσεις και να ενεργοποιήσετε τον φωνητικό βοηθό.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια κλήσεων, η τεχνολογία ομιλίας προς συνομιλία μειώνει την ένταση του ήχου αυτόματα. Τώρα μπορείτε να ακούσετε καθαρά το άλλο άτομο με την φωνή του. Το σύστημα ανίχνευσης  διακόπτει την αναπαραγωγή όταν δεν φοράτε τα ακουστικά.

Αυτά τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου από τη Sony διατίθενται σε μειωμένη τιμή των $ 278 στον παρακάτω σύνδεσμο.

2. Ακουστικά Bluetooth Bose QuietComfort 35 II

Εναλλακτικές λύσεις AirPods Max

Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Bose premium σας παρέχουν τρία επίπεδα ακύρωσης θορύβου. Τώρα μπορείτε να έχετε μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης. Αυτά τα ακουστικά υποστηρίζονται από την Alexa, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε φωνητική πρόσβαση σε μουσική, πληροφορίες και άλλες λειτουργίες.

Αυτή η φθηνότερη έκδοση του AirPods Max, διαθέτει σύστημα διπλού μικροφώνου για καθαρή και ευκρινή λήψη φωνής. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα ακουστικά σας σε οποιαδήποτε ένταση ήχου και να απολαύσετε μια ισορροπημένη απόδοση ήχου. Αυτό το εύκολο στη ρύθμιση ακουστικό συνδυάζεται εύκολα με Bluetooth, με εξατομικευμένες ρυθμίσεις, πρόσβαση σε ενημερώσεις και πιο ενδιαφέρουσες λειτουργίες, μέσω της εφαρμογής Bose Connect.

Τα ακουστικά Bose QuietComfort 35 II Noise Cancellation είναι διαθέσιμα για $ 249 στον παρακάτω σύνδεσμο.

3. Ασύρματα ακουστικά Beats Studio3

Τα Beats διαθέτουν ένα μοντέλο από τα καλύτερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου συμβατά με iOS και Android. Αποκλείει ενεργά τον εξωτερικό θόρυβο και σας προσφέρει κορυφαία ποιότητα ήχου. Επιπλέον, η λειτουργία βαθμονόμησης ήχου σε πραγματικό χρόνο βελτιώνει την εμπειρία ακρόασης.

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε μουσική 22 ωρών ή κλήσεις χωρίς διακοπή. Το τσιπ W1 της Apple και η τεχνολογία Bluetooth σάς βοηθούν να παραμείνετε συνδεδεμένοι. Με μόλις 10 λεπτά γρήγορης φόρτισης, μπορείτε να απολαύσετε 3 ώρες παιχνιδιού με χαμηλή μπαταρία. Όταν χρειάζεται, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη Siri, τον φωνητικό βοηθό και να δώσετε φωνητικές εντολές για τον έλεγχο της έντασης, την αναπαραγωγή μουσικής, την απάντηση κλήσεων και άλλες λειτουργίες.

Μπορείτε να αγοράσετε τα ακουστικά Beats Studio3 Wireless από την Apple για 199,99 $ στον παρακάτω σύνδεσμο.

4. Ακουστικά ακύρωσης θορύβου Bose 700

Εναλλακτικές λύσεις AirPods Max

Εδώ έχουμε ένα άλλο ασύρματο ακουστικό από την Bose. Τα ακουστικά Bose 700 είναι ένα από τα κορυφαία ακουστικά ακύρωσης θορύβου που πρέπει να αναζητήσετε. Τα επιβλητικά 11 επίπεδα ακύρωσης θορύβου σας κάνουν να απολαύσετε απρόσκοπτα μουσική, τηλεφωνικές κλήσεις, ταινίες ή podcast. Με το Bose, μπορείτε να απολαύσετε 20 ώρες συνεχούς μουσικής με μία μόνο φόρτιση.

Το υψηλής ποιότητας μικρόφωνό του προσαρμόζεται σε θορυβώδες περιβάλλον, έτσι ώστε η φωνή σας να παραμένει κρυστάλλινη κατά τη διάρκεια συνομιλιών. Ο εύχρηστος φωνητικός βοηθός του, όπως η Alexa και η Βοηθός της Google, σας βοηθούν να παίζετε μουσική, να ενεργοποιείτε την πλοήγηση και άλλες λειτουργίες, όλα χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνό σας. Ο ελαφρύς σχεδιασμός του ταιριάζει εύκολα στα αυτιά σας και παραμένει ελαφρύ στα αυτιά σας.

Μπορείτε να αγοράσετε τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου Bose 700 για 379 $ στον παρακάτω σύνδεσμο.

5. Ακουστικά Sennheiser PXC 550-II Noise Cancelling

Τα καλύτερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Εάν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε τα AirPods και εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ασύρματα ακουστικά, το Sennheiser μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του AirPods Max. Η ενεργή ακύρωση θορύβου και η ανώτερη ποιότητα ήχου ελαχιστοποιούν τον θόρυβο γύρω σας. Μπορείτε επίσης να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Η εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 30 ωρών σας κάνει να παραμένετε συνδεδεμένοι ακόμη και κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Αυτή η φθηνότερη έκδοση του AirPods Max είναι ενεργοποιημένη με το φωνητικό βοηθό και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη Siri, Alexa και Hey Google με ένα μόνο άγγιγμα. Στο δεξί ακουστικό αυτιού έχετε τον έλεγχο αφής για ένταση, παύση, αναπαραγωγή και διακοπή. Με ένα μόνο άγγιγμα, μπορείτε να απαντήσετε στις εισερχόμενες κλήσεις.

Μπορείτε να αγοράσετε τα ακουστικά Sennheiser PXC 550-II Noise Cancelling Bluetooth σε μειωμένη τιμή 161,33 $ στον παρακάτω σύνδεσμο.

6. Ακουστικά Sennheiser Momentum 3

Εναλλακτικές λύσεις AirPods Max

Το Sennheiser Momentum 3 είναι μια άλλη επιλογή αν ψάχνετε για μερικές καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AirPods Max. Τώρα δεν μπορείτε να χάσετε έναν ρυθμό με την αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και τη λειτουργία έξυπνης παύσης. Όσον αφορά την ταχύτερη αναπαραγωγή μουσικής, ξεπερνά τους άλλους ανταγωνιστές.

Η διαφανής ακοή και η ενεργή ακύρωση θορύβου προσαρμόζονται στο περιβάλλον σας και στέλνουν μια κρυστάλλινη φωνή. Τα μαλακά μαξιλαράκια αυτιών διατηρούν τα αυτιά σας άνετα ακόμη και μετά από πολύωρες συνεδρίες ακρόασης. Με τη διεπαφή τριών κουμπιών, μπορείτε να ελέ
γχετε την ένταση, να παρακολουθείτε την παράλειψη και να απαντάτε σε τηλεφωνικές κλήσεις.

Τα ακουστικά Sennheiser Momentum 3 είναι διαθέσιμα για 294,99 $ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !