Διατίθεται νέο υλικολογισμικό για τα AirTags

0

Η Apple προσφέρει τώρα νέο υλικολογισμικό, με αριθμό 1A291c, για τα AirTags. Αυτή είναι μια αναθεώρηση της προηγούμενης έκδοσης που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα . Αυτό είχε τον αριθμό 1A291a.

Λαμβάνοντας υπόψη το υλικολογισμικό 1A291c σήμερα και το 1A291a την προηγούμενη εβδομάδα, υποψιαζόμαστε ότι η τροποποίηση στα AirTags είναι κάτι παραπάνω από ελάχιστη. Παρ 'όλα αυτά, αυτή η τροποποίηση έπρεπε να θεωρηθεί απαραίτητη.

Δεν γνωρίζουμε τι προσφέρει το υλικολογισμικό 1A291a και η ιστορία επαναλαμβάνεται σήμερα με τη νέα έκδοση. Το πρόβλημα πηγάζει από το γεγονός ότι η Apple δεν κοινοποιεί τις παραμικρές πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Αυτό είναι το αντίθετο των ενημερώσεων σε iOS, macOS ή watchOS όπου έχουμε κάθε φορά το δικαίωμα σε ένα αρχείο καταγραφής αλλαγών με πολύ ακριβείς λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά με τους ιχνηλάτες αντικειμένων.

Για να ελέγξετε την εγκατεστημένη έκδοση, ανοίξτε την εφαρμογή Εύρεση μου στο iPhone σας, μεταβείτε στην καρτέλα "Αντικείμενα", επιλέξτε το AirTag από τη λίστα και, στη συνέχεια, πατήστε το όνομά του. Θα δείτε τις πληροφορίες (καθώς και τον σειριακό αριθμό). Και για ενημέρωση; Πρέπει να είστε υπομονετικοί, όλα γίνονται αυτόματα στο παρασκήνιο. Η Apple δεν προσφέρει ένα συγκεκριμένο κουμπί για να επιβάλει την αναζήτηση και την εγκατάσταση μιας ενημέρωσης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !