Ποιες είναι οι αλλαγές και άλλες βελτιώσεις με την ενημέρωση των AirTags; Δυστυχώς, είναι αδύνατο να δοθεί απάντηση. Η Apple δεν κοινοποιεί τις παραμικρές πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη καινοτομία. Η Apple πιθανότατα διόρθωσε κάποια σφάλματα και έκανε άλλες βελτιστοποιήσεις στο παρασκήνιο.

Ένα άλλο "πρόβλημα" είναι ότι η Apple δεν προσφέρει καμία επιλογή για να την αναγκαστική ενημέρωση από κάποιον. Επομένως, πρέπει να αφήσετε το tracker αντικειμένων να διαχειριστεί αυτή τη λειτουργία από μόνο του. Για να ελέγξετε την εγκατεστημένη έκδοση, ανοίξτε την εφαρμογή Εύρεση μου στο iPhone σας, μεταβείτε στην καρτέλα "Αντικείμενα", επιλέξτε το AirTag από τη λίστα και, στη συνέχεια, πατήστε το όνομά του. Θα δείτε τις πληροφορίες (καθώς και τον σειριακό αριθμό).

Αυτή είναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι εργάζεται σε μια εφαρμογή Android που σχετίζεται με τα AirTags. Αυτό θα επιτρέψει ειδικότερα τον εντοπισμό κοντινών φάρων, την αποφυγή παρακολούθησης χωρίς να το γνωρίζετε. Αλλά η εν λόγω εφαρμογή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για λήψη και ίσως η ενημέρωση που προσφέρει σήμερα η Apple να είναι μια ευκαιρία να προετοιμάσει το έδαφος. Αλλά αυτό είναι μόνο εικασίες σε αυτό το σημείο.

Ένα AirTag διατίθεται για 35 ευρώ και το σετ τεσσάρων διατίθεται για 119 ευρώ .