Η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το Apple Watch Series 7, αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιους να δημιουργήσουν κλώνους στην Κίνα. Αυτά βασίζονται στα σχέδια που διέρρευσε πριν από μερικούς μήνες.

Οι κλώνοι του Apple Watch Series 7 εμφανίζονται σε γκρι, ασημί και μαύρο. Ο επιλογέας έχει ίσια άκρα, όπως αυτά που βρίσκονται στα πιο πρόσφατα iPhone και iPad. Οι φήμες ανακοινώνουν ότι το νέο ρολόι θα υιοθετήσει σε αυτή τη μορφή. Οι φήμες προτείνουν επίσης καντράν 41 και 45 mm (σε σύγκριση με 40 και 44 mm σήμερα), ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη και λεπτότερα πλαίσια. Ωστόσο, είναι δύσκολο να δούμε μια τέτοια τροποποίηση στους κλώνους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κλώνους προϊόντων Apple. Πριν από μερικούς μήνες, κυκλοφόρησαν ψεύτικα AirPods 3 , και πάλι με βάση τον σχεδιασμό των πληροφοριών και άλλων στοιχείων. Η Apple δεν έχει ακόμη παρουσιάσει τα νέα ασύρματα ακουστικά της. Οι διαρροές υποδηλώνουν σε κάθε περίπτωση ότι θα είναι για τον επόμενο μήνα μαζί με το iPhone 13.

Το πλεονέκτημα των κλώνων Apple Watch Series 7 είναι ότι μπορείτε να δείτε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα λίγο πολύ με το ρολόι στον καρπό σας.