Οι μορφές 41 και 45 mm για το Apple Watch Series 7 ανακοινώνονται από την UnclePan , μια κινεζική διαρροή που έχει ήδη αποδειχθεί. Σε κάθε περίπτωση, αυτή θα ήταν η τρίτη αλλαγή από το 2014. Τα πρώτα ρολόγια Apple ήταν διαθέσιμα με θήκες 38 και 42 mm. Πήγαμε στα 40 και 44 mm με τη σειρά Apple Watch 4. Και τώρα θα ήταν 41 και 45 mm για φέτος.

Φυσικά, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί εάν όλα τα υπάρχοντα λουράκια θα εξακολουθούν να είναι συμβατά με το νέο μοντέλο. Αυτό όντως θα συμβεί σύμφωνα με τις πληροφορίες της διαρροής. Αυτά λοιπόν είναι τα καλά νέα για όλους εκείνους που έχουν ένα λουράκι που τους αρέσει ιδιαίτερα και δεν θέλουν να το παρατήσουν.

Φήμες έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής ότι το Apple Watch Series 7 θα έχει αναθεωρημένο σχεδιασμό , ειδικά με επίπεδη επιφάνεια. Η οθόνη θα ήταν επίσης μεγαλύτερη με μειωμένα στεφάνια. Ένα νέο χρώμα πρέπει επίσης να δει το φως της ημέρας, δηλαδή μια πράσινη παραλλαγή.

Η Apple θα πρέπει να παρουσιάσει το νέο της ρολόι τον επόμενο μήνα, κατά τη διάρκεια της κεντρικής παρουσίασης όπου θα ανακοινωθεί και το iPhone 13 .