Instagram: H ημερομηνία γέννησής σας θα γίνει υποχρεωτική

0


Εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Instagram, θα πρέπει να κοινοποιήσετε την ημερομηνία γέννησής σας στο κοινωνικό δίκτυο. Αυτό αποτελεί ήδη απαίτηση για νέους λογαριασμούς από το 2019 . Από εδώ και πέρα, δεν θα ξεφύγουν όλοι οι λογαριασμοί (παλιοί και νέοι).

Απαιτείται ημερομηνία γέννησης Instagram

Γιατί το Instagram θέλει την ημερομηνία γέννησής σας; Η ομάδα εξηγεί ότι αυτές οι πληροφορίες "μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε νέα στοιχεία ασφάλειας για τους νέους και να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε τις σωστές εμπειρίες στη σωστή ηλικιακή ομάδα" . Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το Instagram θα μπορεί να εξατομικεύει τις προτάσεις του καθενός, προτείνοντας το κατάλληλο περιεχόμενο ανάλογα με την ηλικία. Μπορούμε να φανταστούμε ότι κάποιο περιεχόμενο δεν είναι απαραίτητα κατάλληλο για ένα νεαρό κοινό, επομένως το ενδιαφέρον να μην το προτείνουμε σε έναν τέτοιο λογαριασμό.

Ένα μήνυμα θα εμφανιστεί όταν ανοίξετε την εφαρμογή του Instagram, καλώντας σας να δώσετε την ημερομηνία γέννησής σας. Η ειδοποίηση θα εμφανίζεται τακτικά για όσους δεν κοινοποιούν τις πληροφορίες. Από ένα συγκεκριμένο σημείο (δεν καθορίζεται πότε ακριβώς), ο χρήστης δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί την εφαρμογή. Η μόνη λύση θα είναι να μοιραστεί την ημερομηνία γέννησής του.

Τι συμβαίνει με εκείνους που λένε ψέματα για την ηλικία τους και επομένως την ημερομηνία γέννησής τους; Το κοινωνικό δίκτυο λέει ότι πρόσφατα χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να καθορίσει την ηλικία σας. Εάν δεν είστε ειλικρινείς και το Instagram το παρατηρεί, θα έχετε μια σειρά επιλογών για να επαληθεύσετε την ηλικία σας. 

Όσον αφορά τους χρήστες που έχουν ήδη ανακοινώσει την ημερομηνία γέννησής τους, αλλά έκαναν λάθος, το Instagram ενημερώνει ότι αναπτύσσει ένα σύστημα που θα τους επιτρέψει να κάνουν μια αλλαγή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !