Ο Τιμ Κουκ έχει ήδη πει ότι πιθανότατα δεν θα είναι στην Apple σε 10 χρόνια. Ο διευθυντής, ο οποίος βρίσκεται στη θέση του οδηγού για 10 χρόνια , είναι τώρα 60 και γνωρίζει ότι δεν θα μπορεί να διευθύνει την επιχείρηση για λίγο. Με βάση αυτή τη θέση, η νέα κατηγορία προϊόντων της Apple θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από την επαυξημένη πραγματικότητα, με ακουστικά ή γυαλιά.

Οι επίμονες φήμες δείχνουν την κυκλοφορία ενός μικτού ακουστικού το 2022 , που συνδυάζει επαυξημένη πραγματικότητα και εικονική πραγματικότητα. Γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας είναι επίσης στα σκαριά , αλλά δεν θα έφταναν μέχρι τα «μέσα της δεκαετίας», σύμφωνα με τον Gurman. Τότε ακριβώς, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Tim Cook θα αποχωρήσει από την Apple μεταξύ 2025 και 2028.

Μια άλλη κατηγορία προϊόντων δεν είναι άλλη από το αυτόνομο αυτοκίνητο με το υποτιθέμενο Apple Car. Αλλά αυτό δεν φαίνεται έτοιμο. Συνεπώς, η Apple θα το λανσάρει όταν ο Tim Cook δεν είναι πλέον υπεύθυνος.

Όσον αφορά τη συνταξιοδότηση του Τιμ Κουκ, ο ηγέτης λέει εσωτερικά ότι μπορεί να χρειαστεί κάποιος νεότερος από αυτόν για να τον διαδεχθεί. Νομίζει ότι αυτό είναι το όραμα των εταιρειών της Silicon Valley. Αυτό το σημείο είναι σε κάθε περίπτωση ειρωνικό όταν γνωρίζουμε ότι ο Jeff Williams, νούμερο 2 στην Apple, θεωρείται από κάποιους ως ο διάδοχος του Tim Cook. Ο Jeff Williams είναι 58 ετών, δύο χρόνια νεότερος από τον Tim Cook.