Η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο iPad mini το 2012 και όλα τα μοντέλα εδώ και εννέα χρόνια έχουν οθόνη 7,9 ιντσών. Το ερώτημα της Apple που παραπέμπει σε δημοσκόπηση είναι επομένως ενδιαφέρον όταν γνωρίζουμε ότι οι φήμες θέλουν ακριβώς ένα νέο μέγεθος για το πάνελ του iPad mini 6 οπου θα ήταν 8,3 ίντσες με την αφαίρεση του κουμπιού Home και τα περιγράμματα λεπτότερα γύρω από το οθόνη.

«Τι πιστεύετε για το μέγεθος της οθόνης του iPad mini 4; Είναι πολύ μικρό, σωστό ή πολύ μεγάλο; " Ρωτάει η Apple. Οι χρήστες που παίρνουν συνέντευξη μπορούν να επιλέξουν "πολύ μικρό", "λίγο πολύ μικρό", "ακριβώς το σωστό μέγεθος", "λίγο πολύ μεγάλο" και "πολύ μεγάλο".

Η έρευνα πραγματοποιείται στην Κίνα προς το παρόν και υπάρχουν και άλλες ερωτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης. Συγκεκριμένα, η Apple θέλει να μάθει αν οι χρήστες προτιμούν τη χρήση σε κατακόρυφη ή οριζόντια λειτουργία. Επίσης, η Apple θέλει να μάθει ποιες συσκευές (smartphone, υπολογιστές κ.λπ.) έχουν οι ερωτηθέντες εκτός από το iPad mini και ποιο αξεσουάρ tablet θα κρατούσαν πάση θυσία.