Το Spotify δοκιμάζει μια premium προσφορά στα 0,99 € / μήνα, αλλά με διαφημίσεις

0


Το Spotify ξεκίνησε τη δοκιμή μιας νέας premium προσφοράς που κοστίζει μόνο 0,99 € / μήνα αντί 9,99 € / μήνα για τη συνήθη τιμή και η οποία ονομάζεται "Plus". Η υπηρεσία ροής θέλει να προσφέρει μια λιγότερο περιορισμένη εμπειρία από τη δωρεάν προσφορά, χωρίς να προσφέρει πλήρη εμπειρία.

Το Spotify δοκιμάζει μια premium προσφορά στα 0,99 € / μήνα, αλλά με διαφημίσεις

Με τη δωρεάν έκδοση, οι χρήστες λαμβάνουν περιστασιακά διαφημίσεις, δεν μπορούν να επιλέξουν μια συγκεκριμένη μουσική στο κινητό, η ακρόαση είναι σε τυπική ποιότητα και υπάρχει ένα όριο στον αριθμό των φορών για αναπαραγωγή μουσικής κάθε φορά. Με την προσφορά 0,99 $ / μήνα του Spotify, οι χρήστες δεν έχουν πλέον το όριο να παίζουν ένα τραγούδι κάθε ώρα και μπορούν να επιλέξουν μια συγκεκριμένη μουσική, αντί να πρέπει να ασχοληθούν με τη λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής. Αλλά οι διαφημίσεις  θα εξακολουθούν να υπάρχουν με αυτήν τη συνδρομή που ειναι για λιγότερο από ένα ευρώ.

«Εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτίωση της εμπειρίας του Spotify και πραγματοποιούμε τακτικά δοκιμές για να ενημερώνουμε τις αποφάσεις μας. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε έναν τύπο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις με περιορισμένο αριθμό χρηστών μας », δήλωσε στο Spotify το The Verge . Η πλατφόρμα διευκρίνισε ότι η προσφορά δεν θα μπορούσε ποτέ να δει το φως της δημοσιότητας με όλους τους χρήστες. «Ορισμένες δοκιμές καταλήγουν να ανοίγουν το δρόμο για νέες προσφορές ή βελτιώσεις, ενώ άλλες δίνουν μόνο μαθήματα. Δεν έχουμε πρόσθετες πληροφορίες να μοιραστούμε αυτήν τη στιγμή », κατέληξε η υπηρεσία ροής.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !