ΝΕΟ JAILBREAK Για A12+ Επιτεύχθηκε από την ομάδα PANGU για το iOS 15 Beta στο MOSEC

0

Για όσους είναι νέοι στο jailbreaking, η ομάδα PANGU είναι μια ομάδα jailbreak στα iOS 9, iOS 8, iOS 7. Και συνήθιζαν να δημιουργούν το jailbreak PANGU, το οποίο είναι ακόμα διαθέσιμο, όπου μπορείτε ακόμα να το αποκτήσετε αλλά μόνο για το iOS 9 .x η και χαμηλότερα.

Tο τελευταίο που κυκλοφόρησαν ήταν  στο 9.3.3 σε συσκευές 64-bit, αλλά εξακολουθούν να είναι ενεργοί ως ομάδα. Εξακολουθούν να κάνουν έρευνα για την ασφάλεια και μάλιστα οργανώνουν με τη δύναμη της κοινότητας το συνέδριο ασφαλείας MOSEC . Το MOSEC αντιπροσωπεύει το Mobile Security Conference, όπου  παρουσίασαν ένα νέο jailbreak για το iOS 15 beta 4.

Αυτή τη στιγμή, το iOS 15 βρίσκεται σε beta 4 και είναι μια εξαιρετική έκδοση του iOS. Έχει πολλές δυνατότητες, αλλά δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο σε σύγκριση με το iOS 14. Ναι, έχει κάποια καλά χαρακτηριστικά, αλλά μερικά από αυτά δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους ανθρώπους, για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε το Safari και ούτω καθεξής.

Στην παρουσίαση που έγινε μας έδειξαν πως εκμεταλλεύτηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα τα κενά του IOS 15 όπου και πραγματοποίησαν jailbreak ακομη και σε σύγχρονες συσκευές.
Τώρα αν θα κυκλοφορήσουν κάτι στο ευρύ κοινό είναι κάτι άγνωστο καθώς ακόμη έχουμε πολύ δρόμο για τη κυκλοφορία του IOS 15 που είναι το Σεπτέβριο



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !