Μια νέα διεπαφή για το Apple Online Store

Η νέα διεπαφή του Apple Online Store εμφανίζει ένα καρουζέλ με τους διαφορετικούς τύπους προϊόντων (Mac, iPhone, iPad, AirPods, κ.λπ.). Υπάρχει μια γρήγορη πρόσβαση ακριβώς στα δεξιά για να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό ή να βρείτε ένα κατάστημα κοντά. Υπάρχει στη συνέχεια μια ενότητα "Νέα προϊόντα" που εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν Black to School, iPhone 12, αξεσουάρ iPhone 12, iMac M1, iPad Pro M1 και Apple Watch Studio. 

Στη συνέχεια έρχονται οι ενότητες "Βοήθεια", "Η εξαίρεση της Apple", "Αξεσουάρ για σπουδές" και "AirTag", Η σελίδα συνεχίζει με ένα μέρος "Προχωρήστε περαιτέρω με προϊόντα της Apple" που απαριθμεί τις σημερινές συνεδρίες σε Apple, Apple One, Apple Pay ή την εφαρμογή Home για iOS και macOS. Τέλος, η τελευταία ενότητα υπογραμμίζει τις ειδικές τιμές για φοιτητές, εταιρείες και τη δυνατότητα ανακαίνισης προϊόντων. 

 Σημειώστε ότι η Apple έκανε επίσης αλλαγές στη διεπαφή κατά την επιλογή κατηγορίας προϊόντος. Υπάρχει και πάλι ένα καρουζέλ με τα διαφορετικά προϊόντα της γκάμας (όπως τα διαφορετικά iPhone που πωλούνται). Κάνοντας κλικ στο "Αγορά" εμφανίζεται η συνηθισμένη σελίδα όπου επιλέγετε τις επιλογές σας πριν επιβεβαιώσετε την αγορά.


Το Apple Online Store είχε προηγουμένως μια καρτέλα Store, αλλά καταργήθηκε σε προηγούμενο επανασχεδιασμό. Η επιστροφή της καρτέλας θα διευκολύνει τους πελάτες να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθούν στις διαφορετικές σελίδες κάθε συσκευής.