Οι χρήστες παραπονιούνται ότι δεν έχουν πλέον δίκτυο στο iPhone τους από την εγκατάσταση του iOS 14.7.1 . Το μήνυμα "Καμία υπηρεσία" εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, αντί για το όνομα του χειριστή.

Οι χρήστες που "έχουν αυτήν την επιθυμία" να δικτυωθούν με το "No Service" για το iOS 14.7.1 γράφουν στα φόρουμ της Apple , τα φόρουμ για προγραμματιστές και στο Twitter. 

Η Apple μοιράζεται ορισμένες ενέργειες που πρέπει να εκτελέσει κάποιος σε περίπτωση που το iPhone δεν έχει δίκτυο και εμφανίσει "Καμία υπηρεσία". Αυτό συνίσταται στην απενεργοποίηση και στη συνέχεια ενεργοποίηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, επανεκκίνηση της συσκευής σας, έλεγχο για ενημέρωση χειριστή, αφαίρεση και αντικατάσταση της κάρτας SIM, επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου, ενημέρωση του iPhone ή επικοινωνία με τον χειριστή του τηλεφώνου σας. Οι πελάτες που έχουν προβληματισμούς με το iOS 14.7.1 έχουν ήδη δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποτα δεν βοηθά: το πρόβλημα παραμένει.

Γνωρίζουμε ότι η Apple προετοιμάζει το iOS 14.8 . και ίσως αυτή η ενημέρωση να διορθώσει αυτό το πρόβλημα που επηρεάζει ορισμένους χρήστες.