Ο αναλυτής του Wedbush Daniel Ives έχει γεμίσει την σελίδα με μια ωραία πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το iPhone 13. Ο Ives καταλαβαίνει ότι το iPhone 13 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην αγορά κατά την τρίτη εβδομάδα του μήνα Σεπτέμβριο (μερικές φήμες υπολογίζονται τον Σεπτέμβριο στις 21, τελευταία ημέρα της τρίτης εβδομάδας).

Οι προμηθευτές της Apple θα ήταν σε κατάσταση επιφυλακής για την παραγωγή μεταξύ 130 και 150 εκατομμυρίων iPhone 13, 13 mini, 13 Pro και 13 Pro Max! Μόνο για το τρίτο τρίμηνο, η παραγωγή του iPhone 13 θα αντιπροσωπεύει το 35 έως 45% όλων των iPhone που παρήχθησαν κατά την περίοδο.

Η χωρητικότητα αποθήκευσης θα αυξηθεί σε 1 TB το πολύ στο iPhone 13 Pro Max (δηλαδή διπλάσια από την τρέχουσα χωρητικότητα) και η εφαρμογή Φωτογραφία θα αποκτήσει μια λειτουργία πορτραίτου… για βίντεο (με εφέ θόλωσης στο παρασκήνιο). Ακόμα και για βίντεο, μια μορφή "υψηλής ποιότητας" ProRes θα ήταν το αντίστοιχο του ProRAW για φωτογραφίες. Τέλος, η μονάδα των καμερων θα αποκτήσει μια οπτική εξαιρετικά ευρεία λειτουργία με 6 στοιχεία (6p).