Το YouTube δοκιμάζει τη μετάφραση σχολίων ...

0


Το YouTube πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα που δοκιμάζεται στην εφαρμογή για κινητά, δηλαδή τη μετάφραση των σχολίων. Αλλά δεν μπορούν όλοι να την εκμεταλλευτούν και θα πρέπει να έχετε μια συνδρομή YouTube Premium για να την απολαύσετε. Κοστίζει 11,99 € / μήνα και αφαιρεί τις διαφημίσεις στο YouTube, σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο, να ακούτε στο παρασκήνιο και YouTube Premium.

Σχόλια μετάφρασης YouTube

Η μετάφραση των σχολίων κάτω από βίντεο στο YouTube είναι πολύ εύκολη. Απλώς αγγίξτε το κουμπί "Μετάφραση" και η δυνατότητα θα λειτουργήσει. Το YouTube βασίζεται στο Google Translate. Αυτό δεν είναι πραγματικά έκπληξη από μόνο του, δεδομένου ότι το YouTube και η Google είναι μέλη της ίδιας ομάδας.Θα ηταν δύσκολο να φανταστώ ότι η πλατφόρμα ροής βασίζεται σε μια ανταγωνιστική υπηρεσία.

Αυτή η δυνατότητα θα είναι επομένως ενδιαφέρουσα για όλους εκείνους που δεν καταλαβαίνουν άλλες γλώσσες. Είναι επίσης δυνατό να αποκρύψετε τη μετάφραση και να εμφανίσετε το πρωτότυπο κείμενο πατώντας "Δείτε το πρωτότυπο". Λάβετε υπόψη ότι η μετάφραση γίνεται άμεσα και απευθείας μέσω της περιοχής σχολίων. Ο χρήστης δεν ανακατευθύνεται στη Μετάφραση Google ή σε μια συγκεκριμένη σελίδα.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα για όλη αυτή τη λειτουργία. Το YouTube λέει μόνο ότι η δοκιμή του, που έτρεχε τόσο σε iOS όσο και σε Android, θα διαρκέσει έως τις 9 Σεπτεμβρίου. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό θα ισχύει για όλους από τις 10 Σεπτεμβρίου; η θα υπάρξει καθυστέρηση πριν από την ανάθεση σε όλους;

Η μετάφραση από την Google σε κάθε περίπτωση δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Το YouTube μερικές φορές μεταφράζει αυτόματα τους τίτλους βίντεο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !