Ο Έλληνας προγραμματιστής Κώστας Ελευθερίου με το FlickType εγκαταλείπει το πληκτρολόγιο του Apple Watch μετά τις απορρίψεις της Apple

0


Ο Κώστας Ελευθερίου, ο προγραμματιστής του FlickType , ανακοινώνει το τέλος του πληκτρολογίου του για το Apple Watch. Εξηγεί ότι αυτό ακολουθεί μια χρόνια διαμάχη με υπαλλήλους της Apple που επικυρώνουν ή απορρίπτουν εφαρμογές από το App Store .

Κατάργηση του πληκτρολογίου FlickType για το Apple Watch

Μια ενημέρωση στο FlickType υποβλήθηκε πρόσφατα και απορρίφθηκε εννέα φορές από την Apple. Ο προγραμματιστής σημειώνει ότι αυτή ήταν μια αβλαβής ενημέρωση, διόρθωση σφαλμάτων χωρίς προσθήκη ιδιαίτερης καινοτομίας. Αλλά η Apple αρνείται να το επικυρώσει, διαβεβαιώνοντας ότι το πληκτρολόγιο απαιτεί πλήρη πρόσβαση για να λειτουργήσει. Αλλά ο προγραμματιστής της εφαρμογής μας διαβεβαιώνει ότι αυτό δεν συμβαίνει. Σημειώνει ότι είχε ήδη αυτό το πρόβλημα πριν από τρία χρόνια, αλλά κατάφερε να κάνει την Apple να καταλάβει ότι λειτουργούσε κανονικά χωρίς πλήρη πρόσβαση. Και τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται σήμερα.

Έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ του Κώστα Ελευθερίου και της Apple για να προχωρήσει αυτή η ιστορία ενημέρωσης για το FlickType, αλλά ο κατασκευαστής των iPhone φέρεται να κωφεύει τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, ο προγραμματιστής προσπάθησε να επικυρώσει προ-εκδόσεις στο TestFligt, αλλά η Apple τις απορρίπτει και εκεί. Λόγω της κατάστασης, ο προγραμματιστής προτιμά να εγκαταλείψει το FlickType και η εφαρμογή δεν θα λαμβάνει πλέον ενημερώσεις. 

 Ο κύριος Ελευθερίου, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας techspot.com, κατέθεσε αγωγή στην Καλιφόρνια καταγγέλλοντας ότι ο ψηφιακός κολοσσός εκμεταλλεύεται τη μονοπωλιακή του δύναμη στις εφαρμογές iOS «για να κερδίσει δισεκατομμύρια δολάρια σε βάρος των προγραμματιστών εφαρμογών και των καταναλωτών». 

 Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του Φλεβάρη, όταν ο Ελευθερίου ανακάλυψε ότι έγιναν διαθέσιμες ανταγωνιστικές εφαρμογές στο App Store που παρέχουν φαινομενικά τις ίδιες υπηρεσίες με την εφαρμογή της FlickType σε υψηλότερο πολλές φορές αντίτιμο, χωρίς να λειτουργούν καλά ή ακόμη και καθόλου, και παρ’ όλα αυτά παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης πωλήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !