Σε αυτή την αναδρομή διάρκειας 45 λεπτών, ο Ντάνιελ Κρεγκ ανατρέχει στα 15 χρόνια του ως Τζέιμς Μποντ, με αρχεία που έχουν ξαναδεί στο έργο του και συνομιλίες με τους παραγωγούς Μάικλ Γ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Broccoli. Το James Bond θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στην εφαρμογή Apple TV σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου.

"Πολλοί άνθρωποι εδώ έχουν δουλέψει σε πέντε ταινίες μαζί μου", λέει ο Daniel Craig στους Michael G. Wilson και Barbara Broccoli. "Μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο από αυτές τις ταινίες, και ειδικά αυτή γιατί σηκωνόμουν κάθε πρωί και είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας, και αυτό ήταν μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις της ζωής μου" .

Τον Μάιο, η Amazon ανακοίνωσε την εξαγορά της MGM, του στούντιο James Bond και άλλων franchise, έναντι 8,45 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά η επαναγορά δεν έχει ακόμη επικυρωθεί από τις αρμόδιες αρχές. Υποψιαζόμαστε πως διαφορετικά το ντοκιμαντέρ Being James Bond θα ήταν στο Prime Video.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι η Apple ήταν μία από τις ομάδες που συζήτησαν με την MGM για την αγορά της . Εκείνη τη στιγμή μιλούσαν για 5 δισεκατομμύρια δολάρια. Αλλά τελικά η Amazon κέρδισε το στοίχημα με επιπλέον 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.