Η εφαρμογή McClockface φέρνει όμορφα widget ρολογιού στην αρχική οθόνη

0


Αν ψάχνετε για μια εντυπωσιακή εφαρμογή widget ρολογιού για το iPhone σας, τότε το McClockface είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε. Αυτή η εφαρμογή δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να προσθέσουν όμορφα widget ρολογιού στην αρχική οθόνη.

Το McClockface σάς επιτρέπει να τοποθετείτε διάφορους τύπους σχεδίων widget στην αρχική οθόνη, τα οποία ποικίλλουν τόσο στην εμφάνιση όσο και στις πληροφορίες που εμφανίζουν.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να προσθέσετε γραφικά στοιχεία που εμφανίζουν ώρα, ημερομηνία, μπαταρία και άλλες πληροφορίες στο γραφικό στοιχείο. Το widget έρχεται και στα τρία μεγέθη, επιτρέποντάς σας να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε στη ρύθμιση της αρχικής οθόνης σας.

Εκτός από τα φοβερά widgets ρολογιού, το McClockface προσφέρει επίσης ένα ρολόι εντός εφαρμογής που διαθέτει ρετρό ρολόι. Αυτό το υπέροχο ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κομοδίνο ή ενώ η συσκευή σας φορτίζεται.

Εφαρμογή McClockface

Το McClockface προσφέρει πολλές επιλογές widget ρολογιού, όπως Oh, Clock, Skeuo-tastic, Digital Watch, Terminal, Annual Progress, Six Colors και άλλα.

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα και μια σύντομη περιγραφή καθενός από αυτά τα γραφικά στοιχεία στη σελίδα περιγραφής του App Store.

Ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές σχεδιασμού για να διαλέξετε ήδη, ο προγραμματιστής υποσχέθηκε να προσθέσει ακόμη περισσότερα σχέδια στις επόμενες ενημερώσεις.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή McClockface για iPhone και iPad από το App Store όπου είναι διαθέσιμη για 1,99 $. Η εφαρμογή απαιτεί iOS 14 ή μεταγενέστερη έκδοση και θα πρέπει επίσης να λειτουργεί με iOS 15 χωρίς προβλήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !