Είναι απαραίτητο να έχετε μια πρόσκληση για να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Ένα αναγνωριστικό συμμετοχής ζητείται μετά την εκκίνηση της. Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να κατεβάσει τη Siri Voice Study από το App Store. Θα είναι όμως άχρηστη εάν δεν έχετε αναγνωριστικό καταχώρισης.

"Η εφαρμογή Siri Voice Study χρησιμοποιείται για την αποστολή ορισμένων δεδομένων στην Apple προκειμένου να βελτιώσει τα προϊόντα της, όπως περιγράφεται στη φόρμα συγκατάθεσης της μελέτης" , αναφέρει η πρώτη σελίδα. Η Apple διαβεβαιώνει ότι η εφαρμογη δεν θα συλλέξει ούτε θα χρησιμοποιήσει πληροφορίες σχετικά με τον χρήστη. Όσον αφορά τη χρήση, οι χρήστες θα πρέπει να αναφέρουν όταν ο φωνητικός βοηθός παρεξήγησε ένα αίτημα, επιτρέποντας στην Apple να δει πού το Siri έκανε άσχημα τη δουλειά του.

Η μελέτη φωνής της Siri είναι διαθέσιμη σε μερικές χώρες. Δεν εμφανίζεται αν κάνετε αναζήτηση στο App Store. Επίσης δεν εμφανίζεται στην κατηγορία Βοηθητικά προγράμματα. Ο μόνος τρόπος για να την βρείτε είναι να την κατεβάσετε από αυτήν τη διεύθυνση , η οποία συνδέεται με τη σελίδα του App Store.

Η Apple είπε στο TechCrunch ότι οι χρήστες δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στη μελέτη και επομένως και να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Οι συμμετέχοντες πρέπει να προσκληθούν, αυτός είναι ο μόνος τρόπος.