Ταχύτερο και λεπτότερο iPad 9 έρχεται..

0

Αυτό το φθινόπωρο θα είναι μια ευκαιρία να καλωσορίσουμε το νέο iPad 9. Ο Mark Gurman του Bloomberg επιβεβαιώνει με τις πηγές του και τις διάφορες φήμες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ένα λεπτότερο tablet και ένας πιο ισχυρός επεξεργαστής από το τρέχον μοντέλο.

Υπάρχουν τελικά λίγες πληροφορίες για το iPad 9. Αυτό υποδηλώνει ότι η Apple θα προσφέρει μια αρκετά μικρή αναβάθμιση. Θα είναι το αντίστροφο με το iPad mini 6, που αναμένεται επίσης το φθινόπωρο. Για μια φορά, όλες οι φήμες δείχνουν προς την ίδια κατεύθυνση και μιλούν για ένα μοντέλο που θα μπορούσε να είναι σχεδόν ένα πιο συμπαγές σαν το iPad Air 4.

Το iPad 8, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας το 2020 , διαθέτει το τσιπ A12 (αυτό που βρίσκεται στα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR. Το tablet έχει πάχος 7,5 mm. Όσον αφορά το τσιπ, μπορούμε να ποντάρουμε στο A13 (αυτό του iPhone 11). Εξάλλου, αυτό το iPad 9 θα είναι το αρχικό επίπεδο των tablet στην Apple.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 είναι σε κάθε περίπτωση πολύ απασχολημένο . Η Apple πρέπει να παρουσιάσει το νέο της iPhone, MacBook, Apple Watch, AirPods και επομένως  το iPad.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !