Το Accent Custom προσαρμόζει τα χρώματα στο iOS με προσαρμοσμένο χρώμα

0

Ως λάτρης του jailbreak, μπορεί να θυμάστε πριν από μερικά χρόνια, το jailbreak tweak που ονομάζεται Accent  και είχε κυκλοφορήσει από τον προγραμματιστή του iOS Ivan Cristina, το οποίο εμπνεύστηκε από το macOS και άλλαζε το προεπιλεγμένο χρώμα στο iOS σε στυλ macOS. Επιτρέπει την προσαρμογή του χρώματος Accent σε όλο το σύστημα, μεταξύ επιλογής κάποιου προκαθορισμένου χρώματος. Αλλά ο προγραμματιστής δεν είχε προσθέσει έναν επιλογέα χρωμάτων για το tweak λόγω του ότι είναι εμπνευσμένο από τα προκαθορισμένα χρώματα στυλ macOS. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν έχει περαιτέρω ενημερώσεις και δεν μπορούμε να επιλέξουμε τα προσαρμοσμένα χρώματα που θέλουμε, η προγραμματιστής του iOS Lillie κυκλοφόρησε ένα jailbreak tweak που ονομάζεται Accent Custom , επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ένα χρώμα της επιλογής σας και να αλλάξετε το προεπιλεγμένο χρώμα προφοράς iOS.

Μόλις εγκατασταθεί, προσθέτει ένα εικονίδιο εφαρμογής στην Αρχική οθόνη και μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα στο iOS όπως θέλετε. 

Όπως δηλώνει ο προγραμματιστής, νέα πράγματα θα προστίθενται σε μεταγενέστερες ενημερώσεις, όπως η εξαίρεση εφαρμογών και ο ενεργοποιημένος διακόπτης. Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, θα εμφανιστεί ένας επιλογέας χρώματος και μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα από εκεί. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Αποθήκευση στην επάνω δεξιά γωνία και πατήστε Τέλος. Θα αλλάξει το χρώμα  σε όλο το σύστημα.

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις προσαρμογής

Accent Custom Tweak Repo

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το tweak μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο της Lillie . Το Accent Custom tweak υποστηρίζει jailbroken συσκευές στο iOS 14. Εάν δεν έχετε προσθέσει ήδη το repo της Lillie στον διαχειριστή πακέτων σας, μπορείτε να το προσθέσετε χρησιμοποιώντας την παρακάτω διεύθυνση URL.

https://lillieweeb.github.io/repo/

Ωστόσο, όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το Accent tweak μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν και από το αποθετήριο BigBoss . Λειτουργεί σε jailbroken συσκευές στο iOS 14. Εάν δεν έχετε προσθέσει ήδη το repo του Ivan στον διαχειριστή πακέτων, μπορείτε να το προσθέσετε χρησιμοποιώντας την παρακάτω διεύθυνση URL.

https://ivancristina.github.io/repo/ 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !