Η Apple θα διοργανώσει αρκετές βασικές παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου

0


Κανονικά, η Apple κάνει πάντα μια κεντρική παρουσίαση τον Σεπτέμβριο κάθε έτους για να παρουσιάσει τα νέα της (high-end) iPhone. Φέτος, ο κατασκευαστής των iPhone μπορεί να μην πραγματοποιήσει μόνο μία, αλλά αρκετές βασικές παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτέμβριο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι μια φήμη που μόλις ανακοίνωσε ο ιστότοπος του Digitimes . Σύμφωνα με τον ιστότοπο, τρεις εκδηλώσεις συνολικά θα διοργανώνονταν από την Καλιφόρνια για τον επόμενο μήνα και οι ημερομηνίες αυτών των εκδηλώσεων θα ήταν λίγο πολύ κοντά. Πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, οι φήμες έδειξαν ότι η Apple πρέπει να παρουσιάσει το iPhone 13 (από τα οποία θα υπάρχουν 4), το Apple Watch Series 7, το AirPods 3, το iPad mini 6, το iPad 9. και το νέο 14- και MacBook Pros 16 ιντσών.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα προϊόντα που διαφημίζονται να αποκαλυφθούν από την ομάδα, η οργάνωση πολλαπλών βασικών παρουσιάσεων θα ήταν μια σοφή κίνηση. Αλλά το γεγονός ότι κάνανε πολλές βασικές  παρουσιάσεις τον ίδιο μήνα φαίνεται λίγο "υπερβολικό".


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !