Το NotLiveText φέρνει τη δυνατότητα κειμένου του iOS 15 στο iOS 14

0

Αν θέλετε να αποκτήσετε τη δυνατότητα Live Text του iOS 15 στη συσκευή σας, τότε το tweak του NotLiveText είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Το πρόσφατα κυκλοφορημένο tweak για jailbreak συσκευές επιτρέπει στους χρήστες να αναγνωρίζουν κείμενο στη φωτογραφία τους, όπως ακριβώς και το νέο χαρακτηριστικό του iOS 15.

Το tweak NotLiveText ενσωματώνεται με την εφαρμογή Φωτογραφίες και προσθέτει ένα ειδικό κουμπί ανίχνευσης κειμένου στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης των φωτογραφιών. Όταν ο χρήστης πατήσει αυτό το κουμπί, το tweak είναι σε θέση να επισημάνει και να αναγνωρίσει το κείμενο στη φωτογραφία. Από εκεί, ο χρήστης μπορεί να αντιγράψει το κείμενο και να το επικολλήσει όπου θέλει.

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή του, το tweak του NotLiveText λειτουργεί προς το παρόν μόνο με την αγγλική γλώσσα. Το tweak μπορεί να αναγνωρίσει οποιαδήποτε παράγραφο ή γραμμή κειμένου και επιτρέπει στους χρήστες να αντιγράψουν κείμενο στο πρόχειρο.

Το tweak υποστηρίζει επίσης αριθμούς τηλεφώνου και μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να πραγματοποιήσουν γρήγορα μια τηλεφωνική κλήση ή να αντιγράψουν έναν αριθμό τηλεφώνου στο πρόχειρο της συσκευής τους.

Το tweak του NotLiveText είναι εξαιρετικό για χρήστες που θέλουν να έχουν την εξαιρετικά χρήσιμη ζωντανή λειτουργία κειμένου του iOS 15 χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν το beta στη συσκευή τους και να χάσουν το jailbreak.

Μπορείτε να κατεβάσετε το NotLiveText tweak για 1,50 $ από το αποθετήριο Packix χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε διαχειριστή πακέτων της επιλογής σας. Το tweak λειτουργεί με iOS 14 ή νεότερη έκδοση και υποστηρίζει jailbreak iOS 14.7.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !