Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ετικετών στην εφαρμογή Σημειώσεις

0


Η εφαρμογή Σημειώσεις έχει πλέον τη δυνατότητα Ετικέτες, η οποία διευκολύνει τους χρήστες να κατηγοριοποιούν και να οργανώνουν τις σημειώσεις τους με ευκολία.

Με τη βοήθεια των ετικετών στις Σημειώσεις και της λειτουργίας περιήγησης των ετικετών, οι χρήστες μπορούν να βρίσκουν γρήγορα και αποτελεσματικά σημειώσεις και να βλέπουν όλες τις σημειώσεις κάτω από ένα hashtag σε ένα μέρος.

Η χρήση ετικετών εφαρμογών Σημειώσεις και η εύρεση σημειώσεων στο πρόγραμμα περιήγησης ετικετών είναι πολύ εύκολη. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε iOS 15 και iPadOS 15 ή νεότερη έκδοση.

Χρήση χαρακτηριστικών Ετικέτες εφαρμογών σημειώσεων

Μόλις εκτελέσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Ετικέτες εφαρμογών σημειώσεων προσθέτοντας ένα σχετικό hashtag της επιλογής σας.

Για παράδειγμα, εάν έχετε πολλαπλές σημειώσεις που σχετίζονται με το μαγείρεμα, τότε μπορείτε να βάλετε το #Cooking κάπου στη σημείωση. Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε hashtags όπως #Camping, #List, #Shopping, #Grocery κ.λπ.

Χρήση χαρακτηριστικών Ετικέτες εφαρμογών σημειώσεων

Αφού δημιουργήσετε ένα hashtag προσθέτοντάς το σε μία ή περισσότερες νέες ή υπάρχουσες σημειώσεις, θα εμφανιστεί στο πρόγραμμα περιήγησης ετικετών, το οποίο βρίσκεται στη σελίδα Φάκελοι της εφαρμογής Σημειώσεις.

Μπορείτε να πατήσετε την Ετικέτα Σημείωσης της επιλογής σας στο πρόγραμμα περιήγησης Ετικέτας για να τοποθετήσετε όλες τις σημειώσεις κάτω από αυτό το hashtag σε ένα μέρος.

Χρήση χαρακτηριστικών Ετικέτες εφαρμογών σημειώσεων

Η σελίδα του hashtag θα περιέχει όλες τις σημειώσεις που ανήκουν σε αυτήν την ετικέτα. Από εδώ μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε αυτές τις σημειώσεις, να τις διαγράψετε, να τις μοιραστείτε ή να τις τοποθετήσετε κάτω από ένα φάκελο.

Η λειτουργία Ετικέτες της εφαρμογής Σημειώσεις προστέθηκε σε iOS 15 και iPadOS 15. Η δυνατότητα είναι επίσης διαθέσιμη σε Mac με MacOS Monterey ή νεότερη έκδοση.

Προσαρμοσμένοι έξυπνοι φάκελοι για τις ετικέτες

Προσαρμοσμένοι έξυπνοι φάκελοι για ετικέτες

Αφού δημιουργήσετε ετικέτες, μπορείτε επίσης να τις συλλέξετε σε έναν φάκελο στους Προσαρμοσμένους έξυπνους φακέλους. Οι προσαρμοσμένοι έξυπνοι φάκελοι μπορούν να συλλέγουν αυτόματα σημειώσεις σε ένα μέρος με βάση τις ετικέτες.

Μπορείτε να επιλέξετε πολλές ετικέτες για έναν έξυπνο φάκελο και όλες οι σημειώσεις που περιέχουν αυτήν την ετικέτα θα προστεθούν αυτόματα σε αυτόν το φάκελο.

Η δημιουργία ενός νέου έξυπνου φακέλου για την οργάνωση σημειώσεων βάσει ετικετών είναι εύκολη. Απλώς μεταβείτε στη σελίδα Φάκελοι στην εφαρμογή Σημειώσεις και πατήστε το κουμπί νέου φακέλου που βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Από το μενού επιλέξτε Νέος έξυπνος φάκελος και, στη συνέχεια, στην επόμενη σελίδα Επιλέξτε τιςετικέτες που θέλετε να συμπεριλάβετε σε αυτόν.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !