Το NanoFi Tweak κάνει ταχύτερη τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ iPhone και Apple Watch

0


Οι χρήστες του Apple Watch γνωρίζουν ότι η μεταφορά δεδομένων από ένα iPhone στο ρολόι γίνεται αρκετά αργά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες μεταφορές δεδομένων μεταξύ iPhone και Apple Watch γίνονται μέσω της σύνδεσης Bluetooth, γεγονός που καθιστά πιο αργή τη μεταφορά μουσικής και άλλων αρχείων δεδομένων.

Το πρόσφατο NanoFi tweak για jailbroken iPhones στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες του Apple Watch και να βελτιώσει σημαντικά τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων κάνοντας το Wi-Fi ως την προεπιλεγμένη σύνδεση.

Το NanoFi συνοδεύεται από μια ειδική μονάδα Control Center που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν σύνδεση Wi-Fi μεταξύ iPhone και Watch. Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, οι μεταφορές δεδομένων ξεκινούν μέσω Wi-Fi και όχι μέσω Bluetooth.

Το tweak απαιτεί το Apple Watch να είναι συνδεδεμένο στο τοπικό δίκτυο Wi-Fi. Μόλις συνδεθεί, η μεταφορά δεδομένων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω Wi-Fi σε πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες.

Ο προγραμματιστής udevs9 μοιράστηκε κάποιες εγγραφές βίντεο που δείχνουν τη διαφορά στις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μεταξύ της προεπιλεγμένης σύνδεσης Bluetooth και NanoFi Wi-Fi μεταξύ iPhone και Apple Watch. Και η διαφορά μεταξύ των δύο είναι τεράστια.

Όπως μπορείτε επίσης να δείτε στο παρακάτω βίντεο Twitter με Bluetooth, το Apple Watch μετέφερε δεδομένα με ταχύτητες μόλις 500-600KB/s.

Ενώ κατά τη μετάβαση στο NanoFi οι ταχύτητες μεταφοράς αυξήθηκαν έως και 16MB/s. Σε πραγματικούς όρους, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπορείτε να μειώσετε τους χρόνους μεταφοράς δεδομένων από λεπτά σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το NanoFi tweak στο jailbroken iPhone σας από το repo του προγραμματιστή (https://udevsharold.github.io/repo/) όπου είναι διαθέσιμο ως δωρεάν λήψη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !