Προσθέστε περισσότερες επιλογές κλήσεων και λειτουργίες στην εφαρμογή τηλεφώνου (jailbreak)

0


Από τις πρώτες μέρες του iPhone, η εφαρμογή του τηλεφώνου παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό η ίδια. Όσον αφορά τα νέα χαρακτηριστικά, η Apple φαίνεται να έχει δώσει ελάχιστη προσοχή στο να κάνει την εφαρμογή Phone πιο χρήσιμη. Η πρόσφατα κυκλοφορημένη εφαρμογή "Επέκταση επαφών" είναι εδώ για να διορθώσει προβλήματα με την εφαρμογή Τηλέφωνο και να την κάνει πιο βολική για τους χρήστες.

Το Extended tweak στοχεύει να σας δώσει περισσότερο έλεγχο στις επαφές σας, προσφέροντας λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες από προεπιλογή. Το tweak προσθέτει νέους τρόπους για την έναρξη κλήσεων στην οθόνη Πρόσφατες κλήσεις, όπου προσθέτει νέες επιλογές επικοινωνίας. 

 

Μετά την εγκατάσταση αυτού του  tweak, οι χρήστες μπορούν να σύρουν προς τα αριστερά σε οποιαδήποτε επαφή ή αριθμό για πρόσβαση σε διάφορες επιλογές κλήσεων που δεν είναι διαθέσιμες από προεπιλογή. Αυτό περιλαμβάνει επιλογές όπως το WhatsApp, το Telegram και την εφαρμογή Μηνύματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καλέσετε γρήγορα οποιονδήποτε αριθμό με αυτές τις εφαρμογές σύροντας προς τα αριστερά και, στη συνέχεια, πατώντας στην αποκλειστική επιλογή τους. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θέλετε να εμφανίζονται.

Το Extended Contacts προσθέτει επίσης μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν όλες τις επαφές με ένα πάτημα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πολλές επαφές ταυτόχρονα και στη συνέχεια να τις διαγράψετε όλες ταυτόχρονα. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολη την αφαίρεση ανεπιθύμητων επαφών από τη λίστα Επαφές.

Άλλα χαρακτηριστικά αυτού του tweak περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προσθήκης ή κατάργησης επιβεβαίωσης πριν από τη διαγραφή οποιασδήποτε επαφής ή πρόσφατης κλήσης, δυνατότητα απενεργοποίησης της επεξεργασίας επαφών και άλλα.

Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το tweak, βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει το πρόθεμα κλήσης της χώρας σας στις προτιμήσεις τροποποίησης. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό βήμα για αυτό το εργαλειο καθώς δεν θα λειτουργήσει χωρίς αυτό.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Ενημερωμένο tweak επαφών από τo Cydia ή οποιονδήποτε διαχειριστή πακέτων της επιλογής σας μέσω του repo Packix. Κοστίζει 0,99 $ και είναι συμβατό με iOS 12 έως iOS 14,3.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !