Όσοι έχουν τη γραμμή URL στο κάτω μέρος με το Safari έχουν τώρα μια γραμμή εργαλείων ακριβώς από κάτω με πολλές επιλογές για επιστροφή / προώθηση, κοινή χρήση, πλοήγηση σε σελιδοδείκτες / ιστορικό / λίστα ανάγνωσης και καρτέλες. Η Apple καθορίζει εν συντομία ότι αυτή η γραμμή εμφανίζεται κάτω από το περιεχόμενο της σελίδας. Με άλλα λόγια, δεν θα κρύβει περιεχόμενο, όπως συνέβη με τα πρώτα betas.

Το beta 6 του iOS 15 είναι επίσης η ευκαιρία να έχετε μια ρύθμιση για να τοποθετήσετε τη γραμμή URL στο επάνω μέρος της οθόνης. Για μια φορά, αυτή η επιλογή θυμίζει πολύ τη διεπαφή που βρίσκεται στο iOS 14 με τη γραμμή URL στο επάνω μέρος και τη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος. Μιλώντας για επιλογή, η Apple εκμεταλλεύεται τη νέα έκδοση beta για να προσθέσει μια ρύθμιση που επιτρέπει ή απαγορεύει το χρωματισμό ιστότοπων. Παρόμοιο σύστημα υπήρχε με προηγούμενες εκδόσεις, αλλά ήταν εντός των ρυθμίσεων προσβασιμότητας.

Η Apple προσφέρει τώρα το beta 6 του iOS 15 και του iPadOS 15. Προς το παρόν προορίζεται για προγραμματιστές. Η ισοδύναμη δημόσια beta θα φτάσει (κανονικά) σήμερα ή αύριο.