Έχετε ακουστικά Sony, Bose η Anker στο iphone σας?....τότε σας ενδιαφέρει

0


Το Sonitus tweak για jailbroken συσκευές επιτρέπει στα εγγενή χειριστήρια ακύρωσης θορύβου του iOS σε ακουστικά τρίτων κατασκευαστών από τη Sony, τη Bose και την Anker.

Τα ακουστικά με δυνατότητα ακύρωσης θορύβου της Apple λαμβάνουν εγγενή χειριστήρια ακύρωσης θορύβου και λειτουργίας διαφάνειας στην ενότητα της έντασης του Κέντρου ελέγχου. Ωστόσο, εάν είστε κάτοχοι ακουστικών εκτός της Apple, δεν έχετε πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία ελέγχου για τα ακουστικά σας.

Για ακουστικά ακύρωσης θορύβου τρίτων κατασκευασμένων από εταιρείες όπως οι χρήστες των Bose, Sony ή Anker πρέπει να βασίζονται στα χειριστήρια υλικού ή στις εφαρμογές ακουστικών για να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου. 

Το Sonitus tweak για jailbroken συσκευές το αλλάζει τώρα αυτό, καθώς δίνει στους χρήστες γρήγορη πρόσβαση στα εγγενή στοιχεία ελέγχου ακύρωσης θορύβου και λειτουργίας διαφάνειας του iOS για τα ακουστικά τους κατασκευασμένα από τρίτους.

Με το Sonitus tweak μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα εγγενή χειριστήρια ακύρωσης θορύβου με πρόσβαση στο Κέντρο ελέγχου και πατώντας παρατεταμένα στο ρυθμιστικό έντασης. Όταν επιλέξετε τα χειριστήρια ακύρωσης θορύβου, μπορείτε να μετακινήσετε τη διαφάνεια στην αριστερή πλευρά για να ενεργοποιήσετε την ακύρωση θορύβου, να τη μετακινήσετε στο κέντρο για να απενεργοποιήσετε την ακύρωση θορύβου και να μετακινήσετε το ρυθμιστικό προς τα δεξιά για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία διαφάνειας για τα ακουστικά.

Επί του παρόντος, το tweak Sonitus υποστηρίζει περιορισμένο αριθμό ακουστικών από 3 μεγάλους κατασκευαστές. Αυτό περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Sony WH-1000XM3
  • Sony WH-1000XM4
  • Sony WF-1000XM4
  • Bose QC35
  • Bose NC700
  • Anker Soundcore Life Q30

Η ρύθμιση του Sonitus είναι πολύ εύκολη. Απλώς εγκαταστήστε το tweak και ανοίξτε τις προτιμήσεις του από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, επιλέξτε το μοντέλο των ακουστικών σας.

Μόλις ρυθμίσετε το tweak θα αρχίσει να λειτουργεί και θα σας επιτρέπει να ελέγχετε γρήγορα τις δυνατότητες ακύρωσης θορύβου των ακουστικών Sony, Bose ή Anker απευθείας από το Κέντρο Ελέγχου.


Μπορείτε να κατεβάσετε το Sonitus tweak από το repo του Chariz όπου είναι διαθέσιμο δωρεάν. Λειτουργεί με iOS 13 και iOS 14.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !