Το Netflix υποστηρίζει χωρικό ήχο στο iOS

Οι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι η χωρική υποστήριξη ήχου εμφανίστηκε πρόσφατα στο Netflix. Η αναφορά ποικίλλει, δηλαδή Multichannel, Stereo ή Dolby Atmos. Όλα εξαρτώνται από το περιεχόμενο που παίζεται. Όσοι διαθέτουν iOS 15 έχουν επίσης το δικαίωμα στην επιλογή "Μετατροπή σε χωρικό στερεοφωνικό". Όσοι διαθέτουν το iOS 14 δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Έχουν ακόμα το δικαίωμα στον "κλασικό" χωρικό ήχο.

Αυτή η χωρική υποστήριξη ήχου στο Netflix θα σας επιτρέψει να βυθιστείτε καλύτερα στην ταινία ή τη σειρά που παρακολουθείτε. Δείτε πώς περιγράφει η Apple το σύστημα:

Η λειτουργία Spatial Audio with Dynamic Head Tracking δίνει την ποιότητα ήχου ταινίας ή βίντεο που παρακολουθείτε σαν κινηματογράφος, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι ο ήχος προέρχεται από όλες τις κατευθύνσεις. Το ηχητικό πεδίο παραμένει συνδεδεμένο με τη συσκευή, ενώ η φωνή παραμένει σε συγχρονισμό με τον ηθοποιό ή τη δράση στην οθόνη.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενημερώσετε την εφαρμογή του Netflix στο App Store για να επωφεληθείτε από την καινοτομία. Επίσης, θυμηθείτε να παρακολουθήσετε διαφορετικά προγράμματα για δοκιμές. Ορισμένες ταινίες ή σειρές εξακολουθούν να έχουν κανονική προβολή.