Η κύρια καινοτομία του iOS 15 beta 6 αφορά το Safari. Η Apple έκανε για άλλη μια φορά μια τροποποίηση της διεπαφής, σε σημείο να δώσει στον χρήστη την επιλογή . Είτε έχει τη γραμμή URL και τη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος της οθόνης, είτε βάζει τη γραμμή URL στο επάνω μέρος και τη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος. Αυτή η δεύτερη επιλογή θυμίζει τη διεπαφή που έχουμε στο iOS 14.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσια beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της έκτης δημόσιας έκδοσης beta του iOS 15.

Εάν όχι και θέλετε να συμμετάσχετε στην περιπέτεια  των δοκιμών, μεταβείτε στη beta.apple.com , συνδεθείτε με το Apple ID σας και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη λήψη ενός προφίλ στο iPhone ή το iPad σας για να μεταβείτε στη συσκευή σας στο κανάλι beta.

Η Apple δεν λέει ακόμη πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση του iOS 15, εκτός από το ότι θα είναι το φθινόπωρο. Με βάση τα προηγούμενα χρόνια, η ενημέρωση θα φτάσει τον Σεπτέμβριο.