Tenorshare 4uKey: Το τέλειο εργαλείο για την επαναφορά του iPhone αν ξεχάσετε το κωδικό πρόσβασης

0

Δεν λείπουν οι λόγοι για τους οποίους θα θέλετε να ξεκλειδώσετε ένα iPhone επίμονα όπως το παιδι σας δεν θυμάται τον κωδικό πρόσβασής του, το iPhone που αγοράσατε μεταχειρισμένο έχει ξανακλειδώσει με τον κωδικό πρόσβασης / ταυτότητα του προηγούμενου κατόχου, ή πάλι το iPhone σας απενεργοποιείται και σας ζητά να συνδεθείτε στο iTunes … όταν δεν έχετε πλέον τον υπολογιστή με τον οποίο μόλις κάνατε το συγχρονισμό του iTunes.

Για όλους αυτούς τους λόγους, και πολλούς ακόμη, υπάρχει το Tenorshare 4uKey , ένα πραγματικά έξυπνο εργαλείο λογισμικού που σας επιτρέπει να παρακάμπτετε τις κλειδαριές ενεργοποίησης στο iPhone, το iPad και το iPad Touch (χωρίς κωδικό πρόσβασης ή και με κωδικό).

Σε ορισμένες περιπτώσεις, επομένως, μπορεί να χρειαστεί να επαναφέρετε ένα iPhone χωρίς κωδικό πρόσβασης . Αυτό είναι "καλό", η επαναφορά του iPhone χωρίς κωδικό πρόσβασης είναι μία από τις κύριες λειτουργίες του Tenorshare 4uKey . Η διαδικασία είναι απλή: αφού έχετε ετοιμάσει ένα αντίγραφο ασφαλείας του περιεχομένου iPhone (πολύ σημαντικό), εγκαταστήσετε το Tenorshare 4uKey στον Mac ή τον υπολογιστή σας, συνδέσατε το iPhone στον υπολογιστή μέσω USB και, στη συνέχεια, κατεβάσατε την τελευταία έκδοση. IOS, τότε απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο ... "Έναρξη". Και αυτό είναι. 

Το iPhone φυσικά θα αποκατασταθεί με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, αλλά αν έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας (ΠΡΕΠΕΙ να γίνει), θα ανακτήσετε ένα iPhone με τις δικές σας εφαρμογές, ρυθμίσεις και κύρια δεδομένα. Αυτή η τεχνική καθιστά δυνατή την ανάκτηση του ελέγχου του iPhone χωρίς κωδικό πρόσβασης και χωρίς iTunes (επαναφορά DFU). Και λειτουργεί φυσικά με όλα τα iPhone κάτω από το iOS από το iPhone 8. Σημειώστε ότι η διαδικασία είναι σχεδόν πανομοιότυπη όταν πρόκειται για ξεκλείδωμα του iPhone σας χωρίς κωδικό πρόσβασης . Οι προϋποθέσεις είναι οι ίδιες (δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας iPhone, εγκατάσταση λογισμικού, iPhone σε υπολογιστή μέσω USB, λήψη της τελευταίας έκδοσης του iOS) και πάλι, απλώς κάντε κλικ σε ένα μόνο κουμπί για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Προφανώς, το ξεκλείδωτο iPhone θα καθαριστεί από όλο το περιεχόμενό του, αλλά αν το αντίγραφο ασφαλείας του iPhone έχει γίνει ... τα βήματα τα γνωρίζετε ήδη.

Το Tenorshare 4uKey είναι ένα από τα λίγα εργαλεία που μπορούν να παρακάμψουν την οθόνη κλειδώματος του iPhone και το MDM μέσα σε λίγα λεπτά, όλα χωρίς κωδικό πρόσβασης, χωρίς iTunes και χωρίς καν να έχουν πρόσβαση στο iCloud. Πραγματικά δυνατό! Συνοψίζοντας, αυτό το εξαιρετικό λογισμικό σας επιτρέπει να:

  • Αφαιρέστε τον κωδικό πρόσβασης 4 ή 6 ψηφίων καθώς και το "κλείδωμα" του Touch ID και του Face ID από το iPhone / iPad / iPod Touch
  • Καταργήστε το Apple ID χωρίς κωδικό πρόσβασης
  • Παράκαμψη MDM (διαχείριση κινητής συσκευής) και κατάργηση προφίλ MDM
  • Κατάργηση κωδικού πρόσβασης Screen Time σε λίγα δευτερόλεπτα (μόνο για έκδοση Mac)
  • Επαναφορά απενεργοποιημένου iPhone / iPad χωρίς iTunes ή iCloud

Το TenorShare 4uKey μπορεί να μεταφορτωθεί ως δωρεάν ( Windows ή macOS ) ή επί πληρωμή έκδοση ( Windows ή macOS πάντα).



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !