Φτιάξτε Wallpaper με τις καινούργιες φανέλες του ΠAOK και προσθέστε το δικό σας όνομα

0

Σε ακόμη μια πρωτοποριακή κίνηση προχωρούν τα New Media του ΠΑΟΚ, αφού δίνουν την δυνατότητα στους φίλους του Δικεφάλου να έχουν στα κινητά τους σε μορφή wallpaper τις νέες εμφανίσεις των «ασπρόμαυρων», βάζοντας και την προσωπική τους πινελιά.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκαν στο λιμάνι και ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, έκαναν ντεμπούτο στο Δουβλίνο και τώρα έρχονται στο κινητό σου για να φτιάξεις το δικό σου προσωποποιημένο wallpaper μέσα από το paokfc.gr.

Τα New Media του ΠΑΟΚ και το IEK Δελτα 360 σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ντύσετε το κινητό σας με τις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ βάζοντας τη δική σας πινελιά.

Μέσα από το site του συλλόγου πλέον μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση της προτίμησής σας ανάμεσα στη ριγέ, τη μαύρη και την άσπρη, να προσθέστε το όνομά σας, το παρατσούκλι σας ή το όνομα του αγαπημένου σας παίκτη και φυσικά τον αριθμό της αρεσκείας σας και να το κατεβάσετε στο κινητό σας.

Φτιάξτε τα δικά σας personalized wallpaper εδώ



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !