Η Xiaomi γίνεται προσωρινά ο πρώτος πωλητής smartphone

0


Η Xiaomi κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα μπροστά, καθιστώντας τον κορυφαίο πωλητή smartphone στον κόσμο, κερδίζοντας τόσο τη Samsung όσο και την Apple. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην κορυφή του βάθρου. Σύμφωνα με την εταιρεία CounterPoint , ο Κινέζος κατασκευαστής έγινε ο πρώτος τον Ιούνιο.

Smartphone Xiaomi Charter First Seller Smartphones Ιούνιος 2021

Οι πωλήσεις smartphone της Xiaomi αυξήθηκαν κατά 26% μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου, καθιστώντας την την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα τον Ιούνιο. Το μερίδιο αγοράς της ήταν 17,1%, έναντι 15,7% για τη Samsung και 14,3% για την Apple. Πρέπει να πούμε ότι τα smartphone της Xiaomi έχουν καλή σχέση ποιότητας / τιμής, η οποία φυσικά προσελκύει το ευρύ κοινό. Προστίθεται σε αυτό το γεγονός ότι η μάρκα συνέχισε να εγκαθίσταται σε όλο και περισσότερες χώρες κατά τη διάρκεια των μηνών, γεγονός που της επιτρέπει να προσελκύει νέους πελάτες.

Ως εκ τούτου, η Xiaomi ήταν ο πρώτος πωλητής smartphone στον κόσμο τον Ιούνιο, αλλά ενδέχεται να μην διατηρήσει αυτό το βραβείο. Πράγματι, ο όμιλος είναι δεύτερος στο δεύτερο τρίμηνο (Απρίλιος έως Ιούνιος), με τη Samsung να κατέχει την πρώτη θέση και την Apple την τρίτη. Αλλά αν η Xiaomi συνεχίσει την ορμή της στην ανάπτυξη, τότε θα μπορούσε να είναι το νούμερο ένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Samsung είναι συνήθως στην πρώτη θέση, και βρίσκεται εδώ και χρόνια τώρα. Η Apple βρίσκεται εδώ και καιρό στη δεύτερη θέση. Αλλά ο Αμερικανός κατασκευαστής έχει δει τον Κινέζο ανταγωνιστή του να κλέβει τη θέση του σε αρκετές περιπτώσεις. Διαφέρει από τρίμηνο σε τρίμηνο. Η Apple τυγχάνει να είναι η πρώτη συνολικά στο τέλος του έτους, όταν κυκλοφορούν τα νέα της iPhone.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !