Η Xiaomi γίνεται προσωρινά ο πρώτος πωλητής smartphone

0


Η Xiaomi κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα μπροστά, καθιστώντας τον κορυφαίο πωλητή smartphone στον κόσμο, κερδίζοντας τόσο τη Samsung όσο και την Apple. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην κορυφή του βάθρου. Σύμφωνα με την εταιρεία CounterPoint , ο Κινέζος κατασκευαστής έγινε ο πρώτος τον Ιούνιο.

Smartphone Xiaomi Charter First Seller Smartphones Ιούνιος 2021

Οι πωλήσεις smartphone της Xiaomi αυξήθηκαν κατά 26% μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου, καθιστώντας την την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα τον Ιούνιο. Το μερίδιο αγοράς της ήταν 17,1%, έναντι 15,7% για τη Samsung και 14,3% για την Apple. Πρέπει να πούμε ότι τα smartphone της Xiaomi έχουν καλή σχέση ποιότητας / τιμής, η οποία φυσικά προσελκύει το ευρύ κοινό. Προστίθεται σε αυτό το γεγονός ότι η μάρκα συνέχισε να εγκαθίσταται σε όλο και περισσότερες χώρες κατά τη διάρκεια των μηνών, γεγονός που της επιτρέπει να προσελκύει νέους πελάτες.

Ως εκ τούτου, η Xiaomi ήταν ο πρώτος πωλητής smartphone στον κόσμο τον Ιούνιο, αλλά ενδέχεται να μην διατηρήσει αυτό το βραβείο. Πράγματι, ο όμιλος είναι δεύτερος στο δεύτερο τρίμηνο (Απρίλιος έως Ιούνιος), με τη Samsung να κατέχει την πρώτη θέση και την Apple την τρίτη. Αλλά αν η Xiaomi συνεχίσει την ορμή της στην ανάπτυξη, τότε θα μπορούσε να είναι το νούμερο ένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Samsung είναι συνήθως στην πρώτη θέση, και βρίσκεται εδώ και χρόνια τώρα. Η Apple βρίσκεται εδώ και καιρό στη δεύτερη θέση. Αλλά ο Αμερικανός κατασκευαστής έχει δει τον Κινέζο ανταγωνιστή του να κλέβει τη θέση του σε αρκετές περιπτώσεις. Διαφέρει από τρίμηνο σε τρίμηνο. Η Apple τυγχάνει να είναι η πρώτη συνολικά στο τέλος του έτους, όταν κυκλοφορούν τα νέα της iPhone.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !