Το TikTok δοκιμάζει τις ιστορίες, όπως το Snapchat και το Instagram

0


Το κοινωνικό δίκτυο δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή αυτήν τη δυνατότητα, η οποία σας επιτρέπει να δημοσιεύετε σύντομα βίντεο που διαγράφονται αυτόματα μετά από 24 ώρες. Αυτό είναι ήδη σε ισχύ στο Snapchat, το Instagram, το Facebook και άλλες εφαρμογές.

Δοκιμή ιστοριών TikTok

Σύντομα ιστορίες στο TikTok

Το χαρακτηριστικό ονομάζεται απλά TikTok Stories. Απλώς σύρετε προς τα δεξιά για να εμφανιστεί μια πλευρική γραμμή. Εμφανίζει τους διαφορετικούς λογαριασμούς που ακολουθεί ο χρήστης και έχουν δημοσιεύσει ένα περιεχόμενο ιστορίας. Τα άτομα που παρακολουθούν το περιεχόμενο μπορούν να αλληλεπιδράσουν αφήνοντας ένα σχόλιο και αν αρέσουν τα σχόλια των άλλων. Όσο για τον συντάκτη του περιεχομένου, μπορεί να δει τα σχόλια, όπως μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι οι άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει το σύντομο βίντεο του. Δείτε πώς φαίνεται στο βίντεο:

Λάβετε υπόψη ότι είναι επίσης δυνατό να μεταβείτε στο προφίλ ενός ατόμου και να αγγίξετε την εικόνα του προφίλ του για να φορτώσετε τις ιστορίες του. Μέχρι σήμερα, απλώς αγγίζοντας μια φωτογραφία προφίλ, μπορείτε να τη δείτε με μεγάλο τρόπο.

«Σκεφτόμαστε πάντα νέους τρόπους για να δώσουμε αξία στην κοινότητά μας και να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του TikTok» δήλωσε , το κοινωνικό δίκτυο στο The Verge . "Προς το παρόν, πειραματιζόμαστε με τρόπους για να δώσουμε στους δημιουργούς πρόσθετες μορφές για να ζωντανέψουν τις δημιουργικές τους ιδέες για την κοινότητα TikTok" πρόσθεσε , η πλατφόρμα.

Το TikTok δεν λέει πόσοι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάσουν ιστορίες, όπως δεν λέει η ομάδα πότε όλοι οι χρήστες μπορούν να το απολαύσουν. Ωστόσο αυτό παραμένει μια δοκιμή σε αυτό το στάδιο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !