Ο αναλυτής, ο οποίος συχνά έχει καλές πληροφορίες για την Apple, λέει ότι υπάρχουν δύο σενάρια. Είτε η Apple να συνεχίζει να πουλάει τα AirPods 2 στην ίδια τιμή και προσφέρει τα AirPods 3 σε υψηλότερη τιμή. Είτε η Apple διατηρεί τα AirPods 2 προς πώληση και χαμηλώνει την τιμή, και προσφέρει τα AirPods 3 στην τιμή των σημερινών ακουστικών (179 €). Όπως και να έχει, η Apple θα συνέχιζε να πουλά και τα AirPods 2, εκτός από το νέο μοντέλο.

Τα AirPods 3 αναμένεται να έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με το υπάρχον AirPods Pro, αλλά υπάρχουν αντικρουόμενες φήμες για το αν ο νέος σχεδιασμός θα περιλαμβάνει άκρες σιλικόνης. Οι εικόνες των νέων ακουστικών διέρρευσαν πριν από μερικούς μήνες και πρότειναν ότι τα τρίτης γενιάς AirPods δεν θα έχουν άκρες σιλικόνης. Από την άλλη πλευρά, το στέλεχος των ακουστικών θα πρέπει να είναι πιο κοντό, πάλι όπως αυτό του AirPods Pro.

Είναι καλό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο σχεδιασμός του AirPods Pro δεν σημαίνει και τη λειτουργικότητα του AirPods Pro. Η ενεργός μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος δεν πρέπει να είναι διαθέσιμη για παράδειγμα στα AirPods 3.