Προς έκπληξη όλων, η Apple δεν ανακοίνωσε τα AirPods 3 κατά την παρουσίαση των iPhone 13, iPad mini 6, iPad 9 και Apple Watch Series 7. φήμες
Ωστόσο, το σχέδιο ήταν οι ότι τα ακουστικά θα έπρεπε να είχαν κάνει το ντεμπούτο τους χθες.

Σήμερα, η Digitimes αναφέρει ότι η παραγωγή των AirPods 3 βρίσκεται σε εξέλιξη. Το τρέχον απόθεμα θα είναι περιορισμένο, αλλά δεν είναι αδύνατο το λανσάρισμα να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δεν υπάρχει ακόμη άλλη λεπτομέρεια.

Είναι πολύ πιθανό ότι η Apple θα πραγματοποιήσει άλλη μια κεντρική παρουσίαση τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο για να ανακοινώσει τα νέα της Mac. Η Apple θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτή τη συνάντηση για να ανακοινώσει τα ακουστικά αν και ο κατασκευαστής θα μπορούσε απλώς να σηκώσει το πέπλο στα AirPods 3 με ένα απλό δελτίο τύπου. Έτσι μπορεί να έρθουν ανά πάσα στιγμή.

Τα AirPods 3 αναμένεται να είναι παρόμοια σε σχεδιασμό με τα AirPods Pro, αλλά χωρίς ενεργή ακύρωση θορύβου. Ωστόσο, υπήρξαν αντικρουόμενες φήμες για το αν ο νέος σχεδιασμός θα περιλαμβάνει άκρες σιλικόνης.

Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo , η Apple θα μπορούσε να διατηρήσει τα AirPods 2 στον κατάλογο χωρίς να επηρεάζει την τιμή. Σε αυτή την περίπτωση, τα AirPods 3 θα ήταν πιο ακριβά η ίσως τα AirPods 2 θα πέσουν σε τιμή και τα AirPods 3 θα ανακτήσουν την τιμή των υπαρχόντων ακουστικών. Θα ήταν έτσι στα 179 €.